TILAT – Juhlat ja häät

Vanajanlinna Groupin kohteissa vietät tunnelmalliset juhlat tai ikimuistoiset häät. Erilaisista kohteistamme löytyy monipuolisia tiloja kaikkiin tilaisuuksiin. Juhlava Vanajanlinna Hämeenlinnassa, maalaisromanttinen Metsänvartijan Tila Janakkalassa, kaunis Mukkulan Kartano Lahdessa ja ripauksen arktista luksusta tuova Levi Spirit – minkä sinä valitsisit?

VANAJANLINNA

Juhlatila on tärkeä osa onnistuneita juhlia. Vanajanlinna on suosittu juhlapaikka, jossa järjestät kaikki elämäsi juhlat. Vanajanlinnasta löydät monta näyttävää ja tunnelmallista juhlatilaa, jotka sopivat niin muutaman hengen lämminhenkisiin syntymäpäiväjuhliin kuin suuriin romanttisiin häihinkin.
 
Vanajanlinnan tilat

METSÄNVARTIJAN TILA

Metsänvartijan Tilan ympäristö huokuu perinteistä maalaisromantiikkaa ja tarjoaa näin puitteet idyllisiin juhliin häistä syntymäpäiviin. Nauti juhlapäivällinen Rantatalossa tai vaikka sään salliessa pihanurmella, tanssi häävalssi riihessä ja vietä yö Punaisessa Tuvassa. Täydelliset juhlat kruunaa maalaisaamiainen ennen kotiin lähtöä.
 
Metsänvartijan Tila

MUKKULAN KARTANO

Mukkulan Kartanon romanttisen kaunis miljöö kutsuu juhlaan. Kartano itsessään antaa mieleenjääville juhlatilaisuuksille kauneimmat raamit elämän kaikissa tilanteissa. Haluamme tarjota vain parasta, oli kyse sitten häistä, syntymäpäivistä, muistotilaisuudesta, ristiäisistä, kurssijuhlista, pikkujouluista tai vaikkapa yrityksen vuosijuhlista – tervetuloa juhlimaan Mukkulan Kartanoon, juhliesi arvoiseen miljööseen.
 
Mukkulan Kartanon tilat

LEVI SPIRIT

Levi Spirit Villas tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa mielesi kirkastuu ja voit keskittyä olennaiseen, inspiroivan luonnon ympäröimänä. Levi Spirit Loungen monipuolinen, moderni ja viihtyisä tila on ihanteellinen kaikenlaisiin pieniin ja intiimeihin perhe- tai yritystilaisuuksiin. Se voidaan helposti muuntaa sopivaksi erilaisiin tapahtumiin joita vain mielikuvitus rajoittaa. Alakerran lasitettu ulkotila soveltuu esimerkiksi tervetuliaisjuomien tarjoiluun. Tila muuntuu tarvittaessa vaikka baariksi, tai lisäruokailutilaksi kesäisin.
 
Levi Spirit

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2023 Quux oy