NeljäN ruokalajin samppanjaillallinen

Uuden Vuoden aattona, sunnuntaina 31.12.2023 klo 18.00

Oletko valmis nauttimaan unohtumattomasta uuden vuoden aatosta täynnä upeaa samppanjaa ja herkullista ruokaa? Tervetuloa varaamaan paikkasi Vanajanlinnan ja BBWinesin yhteistyössä järjestämälle samppanjaillalliselle 31.12.2023 klo 18.00 alkaen. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä maistelemaan erilaisia samppanjoita keittiön loihtimien maistuvien ruokalajien kanssa Vanajanlinnan upeissa puitteissa uuden vuoden aaton juhlatunnelmassa.

BBWines on laatuviinien maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut yritys, joka tuo laadukkaita tuotteita eri puolilta viinimaailmaa. Heidän viinimestarinsa ovat alansa intohimoisia ammattilaisia ja valikoimasta löytyy monenlaiseen makuun laadukkaita viinejä, samppanjaa, sherryä sekä monia muita juomia.

Samppanjaillallisella tarjoillaan uuden vuoden aaton kunniaksi unohtumaton neljän ruokalajin menu ja sen kanssa yhtä monta erilaista samppanjaa. Tämä on ainutkertainen tilaisuus maistaa Champagne Palmer & co:n laadukkaita ja monipuolisia samppanjoita, jotka sopivat täydellisesti yhteen herkullisten annostemme kanssa. Jokaiselle ruokalajille on valittu sopiva samppanja, joka korostaa annoksen makua ja antaa sille uuden ulottuvuuden. 

Champagne Palmer & Co

Samppanjaillallisen menu

Samppanjaillallinen Vanajanlinnassa 25.11.2023
Lapin Puikulaa, graavattua keltuaista & kirjolohenmätiä
Champagne Palmer & Co Blanc de Blancs
 
Karitsaa, porkkanaa & fermentoitua valkosipulia
Champagne Palmer & Co Rosé Solera
 
Kuhaa, mustajuurta & savustettuja sinisimpukoita
Champagne Palmer & Co Blanc de Noirs
 
Maitosuklaata & kurpitsaa
Champagne Palmer & Co Nectar
 
Menu 75 €
Samppanjapaketti 65 €
 
Varaa paikkasi illalliselle

Illallisvaraukset viimeistään 3 vrk ennen tapahtumapäivää. Etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat huomioidaan menussa. Menua ei kuitenkaan ole mahdollista saada kalattomana tai täysin kasvisversiona.

Illallisen voi perua veloituksetta viimeistään 3 vrk ennen tapahtumapäivää. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista Vanajanlinnalla on oikeus veloittaa täysimääräisesti.

Varaa myös majoitus alk. 190 €/yö sis. aamiaisen!

Yhdistä samppanjaillalliseen majoitus Vanajanlinnan alueella ja aloita uusi vuosi maistuvalla Linnan aamiaisella.

Varaa huone

Lisätiedot:
Vanajanlinnan vastaanotto
vastaanotto@vanajanlinna.fi
p. 0300 870 577 (0,8 €/min + pvm/mpm)