KOKOUS Metsänvartijan Tilalla

Metsänvartijan Tila on inspiroiva ja monia tilaisuuksia mahdollistava kokouspaikka kauniin luonnon keskellä.  Täällä inspiraatio ja yhteishenki pääsevät virtaamaan vapaasti. Metsänvartijan Tilalla voidaan toteuttaa omaa rauhaa ja erityistä intensiivisyyttä kaipaavia tilaisuuksia. Ryhmä pysyy yhtenäisenä ja tilaisuus on katkeamaton ilman ulkoisia häiriöitä. Meillä yhdistyy kokoustilat ja majoitus.

 

Metsänvartijan Tila tarjoaa mahtavat puitteet niin kokous- valmennus- kuin retriittipäiviin. Sijainti takaa rauhallisuuden, luonto tarjoaa inspiroivan ympäristön ja tilat mahdollistavat monipuolisen tilaisuuden. Täällä saatte keskittyä olennaiseen ilman ulkopuolisia häiriöitä. 

Kokoustilat sijaitsevat kokoustalo Karhulassa ja Punaisessa Tuvassa, jotka tarjoavat toimivat ja viihtyisät puitteet. Palvelumme laadusta emme tingi ja tilan emäntä pitää huolen, että toiveenne kuullaan ja toteutetaan. Kokouspäivää voi täydentää keittiömme tarjoamilla herkuilla, jotka räätälöidään toiveiden mukaisesti.

 

Kokoustilat ja majoitus 

Metsänvartijan Tilalla voi yöpyä tilaisuuden yhteydessä, sillä meillä on tarjota kokoustilat ja majoitus. Yhteiseksi iltaohjelmaksi voidaan järjestää erilaisia aktiviteetteja. Kaiken kruunaa perinteinen savusauna, joka kutsuu rentoutumaan täydellisen kokouspäivän jälkeen. Rohkeimmat voivat pulahtaa Sääjärvessä  vuoden ympäri. Uuteen päivään pääsee heräilemään hirsien suojista nauttien maistuvan aamiaisen rantatalolla.

Kun etsit paikkaa, jossa yhdistyy kokoustila ja majoitus tai kokous- ja saunatilat, tule meille! Meillä majoittuu tilaisuuden yhteydessä jopa 40 hengen ryhmä. 

Pyydä tarjous
Ota yhteyttä, autamme Vanajanlinnan myyntipalvelussa mielellämme.
0300 870577 (0,8 €/min + pvm/mpm)
Soita sähköposti

Kokoustilat Metsänvartijan Tilalla

Karhula

Avara ja valoisa kokousrakennus Karhula on erinomainen kokous- ja koulutustila. Karhulassa sijaitsee myös kolme 8 hengen ryhmätyötilaa, joihin on kulku suoraan kokoustilasta.
 
Kokoustila 117 m2
  • Luokkamuoto 50 hlöä
  • U-muoto 40 hlöä
  • Teatterimuoto 70 hlöä
Kokoustilan varustelu: wlan, videotykki, valkokangas, äänentoisto, kaksi fläppitaulua, valkotaulu sekä muistiinpanovälineet.

Punainen Tupa

Kodikas ja inspiroiva Punainen Tupa soveltuu erinomaisesti pienten ryhmien kokoustamiseen. Tämä on todellinen irtiotto arjesta ja kabinettikokouksista. Koe luonnon rauha ympärilläsi ja keskity olemaan läsnä.
 
Kokoustila 39 m2
  • Luokkamuoto 12 hlöä
  • U-muoto 12 hlöä
  • Teatterimuoto 12 hlöä
Kokoustilan varustelu: wlan, LED-näyttö, fläppitaulu sekä muistiinpanovälineet. 

Voisiko kokouspäivänne Metsänvartijan Tilalla kuulostaa tältä?

Saapuminen

Ryhmänne saapuu Metsänvartijan Tilalle saamienne ennakko-ohjeiden mukaisesti. Henkilökuntamme on teitä vastassa tulokahvien ja pienen suolaisen tai makean tarjoilun kanssa. Tilaisuutenne Metsänvartijan Tilalla voi alkaa. Metsänvartijan Tilan emäntä on kanssanne ja pitää huolen, että kaikki toiveenne huomioidaan.

Lounas ja iltapäiväkahvit

Lounaalla Rantatalolla kaunis järvimaisema avautuu eteenne. Viimeistään nyt hahmottuu, kuinka upealla paikalla ollaan: omassa rauhassa, suomalaisen luonnon ympäröimänä. Idyllinen kokouskohde tarjoaa puitteet, joissa työskentely on helppoa ja inspiroivaa. Viihtyminen on taattu. 

Lounasbuffetista löytyy alkupaloja, lämpimät vaihtoehdot ja makeat herkut. Runsas buffet tarjoaa jokaiselle jotakin erityisruokavaliot huomioiden. Iltapäiväkahvit tuodaan kokoustilaan tai kesäaikaan vaikkapa terassille nautittavaksi. 

Metsänvartijan tilan henkilökunta

Ilta Metsänvartijan tilalla 

Kokouspäivän päätteeksi Metsänvartijan Tilalla onnistuvat erityyppiset aktiviteetit – vain mielikuvitus on rajana, tilaa kyllä riittää! Aktiviteettien jälkeen onkin aika täydellisen rentoutumisen rantasaunalla. Saunanlämmittäjä pistää parastaan, jotta perinteinen savusauna syleilee Sääjärven rantojen pehmeimmät löylyt. Pulahtamalla välillä järviveteen tai paljussa virvokkeita nauttien elämä tuntuu oikein mukavalta!

Illallista varten Rantatalolla himmentään valot ja sytytetään takkatuli. Kaikki keittiön maut, tuoksut ja tunnelma ovat tarkoin harkittuja. 

Majoitus

Ilta jatkuu mukavasti Rantatalossa oman ryhmän kesken, kunnes yö saapuu ja unet kutsuvat. Kokousvieraat voivat siirtyä nauttimaan laadukkaista unista erillisten majoitusrakennusten tilaviin huoneisiin.

Uusi päivä

Maistuvasta aamiaisesta alkaa uusi inspiroiva päivä. Maistuvan lounaan ja mukavien iltapäiväkahvien jälkeen voi kotimatka alkaa.

 

Tervetuloa uudelleen!

Pyydä tarjous

Metsänvartijan Tila
Haitintie 792
13330 Harviala, Hämeenlinna

Varaukset Vanajanlinnan myyntipalvelu
Puh. 0300 870 577 (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

Soita Sähköposti

Kohteet

Vanajanlinna Group

© 2024 Quux Oy