TERVETULOA VANAJANLINNAAN!

Hämeenlinnassa sijaitseva Vanajanlinna on korkeatasoinen kokouspaikka, erilaisten tapahtumien ja juhlien sekä yksittäisten matkailijoiden ja golffareiden kohde.

Varaa huone Osta lahjakortti Ota yhteyttä
YouTube player

ALKUVUODEN MAJOITUSTARJOUS

Tervetuloa viihtymään viikonlopuksi Vanajanlinnaan!

Lue lisää

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme uusia työkavereita iloiseen joukkoomme, olisitko se sinä?

Lue lisää

KOKOUS VANAJANLINNASSA

Parhaat kokoukset pidetään Vanajanlinnassa,
varaa omasi nyt!

Lue lisää

Vanajanlinna Group - Elämyksiä läpi Suomen

Suomen kärkikastiin lukeutuva Linna Golf on Suomen ainoa European Tour Courses -golfkenttä. Vanajanlinnan pihapiirissä Hämeenlinnassa sadan hehtaarin alueelle rakennettu kenttä on väljä ja maisemoinniltaan kansainvälistä huippuluokkaa.

Tutustu
Metsänvartijan Tila Janakkalassa on täydellinen ympäristö kokouksille ja juhlille keskellä huikean kaunista järviluontoa. Oma rauha, savusaunan lempeät löylyt, ulkopalju ja keittiön tarkoin valitut maut ja tuoksut viimeistelevät maalaiselämyksen vailla vertaa.
Tutustu

Mukkulan Kartano on uniikki kartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Mukkulan Kartano tarjoaa elämyksiä elämään: kokoukset, juhlat ja kaikki elämänkaaren tilaisuudet kauniissa ympäristössä laadukkaasti toteutettuna.

Tutustu

Levi Spirit -huvilat Levillä, keskellä Lapin kauneinta luontoa edustavat todellista arktista luksusta. Alueen keskus Levi Spirit Lounge on monipuolinen, moderni ja helposti muunneltava viihtyisä tila kaikenlaisiin intiimeihin perhe- tai yritystilaisuuksiin.

Tutustu

Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna

Puh. 0300 870577  (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2023 Quux Oy