Perinteinen savusauna Hämeessä metsänvartijan tilalla

Perinteinen savusauna Janakkalassa Metsänvartijan Tilalla kutsuu saunojia löylyihin Sääjärven rannalle. Tämä historiallinen sauna aivan Hämeenlinnan liepeillä lämpiää perinteitä kunnioittaen. Sääjärvi houkuttelee pulahtamaan ympäri vuoden ja lämpöä rakastaville on terassilla palju lämmin. Metsänvartijan Tilan maalaisidylli ja kaunis ympäröivä luonto kruunaavat täydellisen irtioton ja rentoutumisen.

Perinteinen savusauna vailla vertaa

Savusaunan ainutlaatuiset löylyt perustuvat vuosisatojen takaiseen kärsivälliseen lämmitystapaan. Lämmitys kestää tunteja ja lämmön annetaan siintyä juuri sopivaksi saunojille. Häkälöylyjen jälkeen savusauna on valmis kylpijöille. Metsänvartijan Tilan perinteinen savusauna ja sen lempeät löylyt ovat vieraiden suosiossa kesät talvet. 
 
Savusaunan rantaterassilla olevaan paljuun mahtuu yhtä aikaa kuusi saunojaa. Kokemus on nautittavan lämmin myös talvisin, vaikka ympärillä temmeltäisivät tuiskut ja tuulet. Talvisin Sääjärveen pääsee pulahtamaan savusaunan laiturin päästä löytyvään avantoon.
Metsänvartijan tilan perinteinen savusauna hämeenlinnan liepeillä
Soita sähköposti
Kysy lisää majoituksesta Vanajanlinnan myyntipalvelusta
0300 870577 (0,8 €/min + pvm/mpm)

Janakkala sijaitsee aivan kiinni Hämeenlinnan kyljessä. Kun etsit rantasaunaa Hämeenlinnasta ja lähiseudulta, käänny meidän puoleemme. Metsänvartijan Tilan perinteinen savusauna kutsuu luonnon keskelle saunomaan.

Metsänvartijan Tila on suosittu juhlapaikka. Meillä voit järjestää juhlat ja häät järven rannalla tai vuokrata kokoustilat ja majoituksen

Metsänvartijan Tila
Haitintie 792
13330 Harviala, Hämeenlinna

Varaukset Vanajanlinnan myyntipalvelu
Puh. 0300 870 577 (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

Soita Sähköposti

Kohteet

Vanajanlinna Group

© 2024 Quux Oy