THE LOUNGE

Levi Spirit - Luxury Villas & Resort

THE LOUNGE

 

Levi Spirit Lounge toimii alueen keskuksena ja vieraidemme kokoontumispaikkana.

Sesongin ollessa vilkkaimmillaan Loungen tiloissa on mukava odotella sisäänkirjautumista, tai lähdettäessä kuljetusta lentokentälle. Saapumis- ja lähtöpäivän lounas voidaan halutessasi tarjoilla Loungessa, tai jos päätät lisätä aktiviteetteja näille päiville saadaksesi kaiken irti kokemuksestasi, tarjoavat tilat mahdollisuuden varusteiden vaihtoon ja matkatavaroiden säilytykseen.

Isommille ryhmille ja perheille Lounge tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaikki ruokailut yhdessä viihtyisässä salissamme.

 

 

NÄHDÄÄN LOUNGESSA!

TILAISUUDET JA TAPAHTUMAT

 

Hallituksen kokoukset, virkistyspäivät, kehityspäivät, pr-tapahtumat, juhlat… Levi Spirit Villas tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ympäristön, jossa mielesi kirkastuu ja voit keskittyä olennaiseen, inspiroivan luonnon ympäröimänä.

Loungen monipuolinen, moderni ja viihtyisä tila on ihanteellinen kaikenlaisiin pieniin ja intiimeihin perhe- tai yritystilaisuuksiin. Se voidaan helposti muuntaa sopivaksi erilaisiin tapahtumiin joita vain mielikuvitus rajoittaa. Alakerran lasitettu ulkotila soveltuu suurempiin tuote-esittelyihin ja tervetuliaisjuomien tarjoiluun. Tila muuntuu tarvittaessa vaikka baariksi, tai lisäruokailutilaksi kesäisin.

Koko rakennus on brändättävissä yrityksellenne tarpeisiin. Nopea kuituverkko ja nykyaikainen AV-tekniikka mahdollistaa erilaisten tilaisuuksien järjestämisen paikan päällä, virtuaalisesti tai hybridinä.

Levi Spirit - Villas & Resort
Levi Spirit - Villas & Resort

RUOKA JA VIINI

 

Levi Spirit Luxury Villas & Resort tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista yksityiskokkipalvelua huviloihin. Palvelun meille tarjoaa North Pole Catering. Napapiirin pohjoispuolelta lähtöisih olevat keittiömestarit ja ravintoloitsijat Arto Rastas, sekä Teemu Korkalainen seisovat ylpeinä tarjoamiemme kulinaaristen elämysten taustalla. 

 

Ryhmävarauksia otamme Loungeen mielellämme vastaan myös myös ei-majoittuvilta asiakkailta silloin, kun tiloja ei tarvita omaan käyttöön. Muutoin ravintola ei ole suurelle yleisölle avoinna, emmekä ota vastaan pöytävarauksia, paitsi valikoituina iltoina kevättalvella, jolloin kaikilla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan keittiömme antimiin kaikille avoimina pop-up iltoina. 

Paikkoja illallisille on tarjolla hyvin rajoitetusti.

Varaathan omasi ajoissa!

 

 

 

LEVI SPIRIT VILLAS & RESORT  –  THE ARCTIC DEFINITION OF LUXURY

 

VARAA NYT TARJOUSPYYNTÖ

Honkatie 1, Taalovaara
99130 Sirkka
Levi

 +358 (0)300 870 715
(0,8 €/min+pvm/mpm)

 info@levispirit.fi

soita Sähköposti

© 2024 Quux Oy