LOUNGE

Levi Spiritin uusi Lounge toimii alueen keskuksena ja vieraidemme kokoontumispaikkana.

Sesongin ollessa vilkkaimmillaan Loungen tiloissa on mukava odotella sisäänkirjautumista, tai lähdettäessä kuljetusta lentokentälle. Saapumis- ja lähtöpäivän lounas voidaan halutessasi tarjoilla Loungessa, tai jos päätät lisätä aktiviteetteja näille päiville saadaksesi kaiken irti kokemuksestasi, tarjoavat tilat mahdollisuuden varusteiden vaihtoon ja matkatavaroiden säilytykseen.

Isommille ryhmille ja perheille Lounge tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaikki ruokailut yhdessä viihtyisässä salissamme.

Nähdään Loungessa!

TAPAHTUMAT JA KOKOUKSET

Hallituksen kokoukset, virkistyspäivät, kehityspäivät, pr-tapahtumat, juhlat… Levi Spirit Villas tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ympäristön, jossa mielesi kirkastuu ja voit keskittyä olennaiseen, inspiroivan luonnon ympäröimänä.

Loungen monipuolinen, moderni ja viihtyisä tila on ihanteellinen kaikenlaisiin pieniin ja intiimeihin perhe- tai yritystilaisuuksiin. Se voidaan helposti muuntaa sopivaksi erilaisiin tapahtumiin joita vain mielikuvitus rajoittaa. Alakerran lasitettu ulkotila soveltuu suurempiin tuote-esittelyihin ja tervetuliaisjuomien tarjoiluun. Tila muuntuu tarvittaessa vaikka baariksi, tai lisäruokailutilaksi kesäisin.

Koko rakennus on brändättävissä yrityksellenne tarpeisiin. Nopea kuituverkko ja nykyaikainen AV-tekniikka mahdollistaa erilaisten tilaisuuksien järjestämisen paikan päällä, virtuaalisesti tai hybridinä.

 

Virtuaalikierros

TERVETULOA

LEVI SPIRITIN LUKSUSHUVILOILLE

VARAA NYT TARJOUSPYYNTÖ

Aihkitie 1-11, Taalovaara
99130 Sirkka
Levi

 +358 (0)400 605 694

 info@levispirit.fi

soita Sähköposti

© 2023 Quux Oy