ELÄMYKSET

 

ONCE IN A LIFETIME…

 

Oletko matkustanut ympäri maailmaa etsimään eksoottisia kokemuksia? Ehkä on aika antaa Lapille mahdollisuus yllättää sinut. Levi on helposti saavutettava ympärivuotinen lomakohde ja Suomen suurin hiihtokeskus, joka sijaitsee napapiirin yläpuolella. Omasta huvilastasi voit tehdä päiväretkiä, nauttia laajasta valikoimasta erittäin haluttuja ja ainutlaatuisia kokemuksia.

 

TALVI & KEVÄT

 

Talvea tuntureilla voisi parhaiten kuvailla lumella, täydellisellä hiljaisuudella ja pakkasen kirkkaalla tähtitaivaalla. Tämä vuoden kylmin aika kätkee sisäänsä valtavaa kauneutta ja taikuutta. Napapiirin yö on täynnä tunturien romantiikkaa. Paras lopetus ulkona vietetylle päivälle on rentoutuminen rätisevän tulen ääressä. Sydäntalven siniset sävyt ilahduttavat ja sesongin juhlapyhät – joulu ja uusi vuosi – tuovat perinteet osaksi vierailua.
 
Kun napapiirin yö väistyy ensimmäisille auringonsäteille, tunturi alkaa valmistautua uuteen vuodenaikaan – kevääseen. Tämä kaunis vuodenaika on täynnä valoa, kun täydellinen lumi vielä narskuu kenkien ja suksien alla. Se on hiihdon, niin laskettelun kuin murtomaahiihdon, sekä revontulien näkemisen huippuaikaa.

MURTOMAAHIIHTO

 

Murtomaahiihto on yksi parhaista tavoista nauttia Suomen metsistä ja antaa rauhan tulla mieleen ja kehoon. Levi tarjoaa 230 km huollettuja latuja kaikille aloittelijoista aktiivihiihtäjiin. 

POROAJELU

 

Perinteisin tapa kulkea Lapissa on istua pororeessä. Kun poro kävelee hitaasti talvisessa maisemassa, voit kokea olevasi osa luontoa.

lumikenkäkävely

 

Syvä, koskematon lumi, erämökit salaperäisissä metsissä – paikkoja, joihin pääsee vain lumikengillä… Pidetään hauskaa!

MOOTTORIKELKKAILU

 

Moottorikelkkasafari on hauska tapa päästä luontoon. Levillä on yli 900 km huollettuja kelkkareittejä. Moottorikelkkailua voidaan yhdistää muihin aktiviteetteihin, kuten revontulien metsästykseen tai poroihin.

Husky Safari

 

Tämä on niin hauskaa kuin se voi olla! Rekiä vetää innokas huskyporukka ja sinulla on mahdollisuus olla kuljettaja tai matkustaja. Nopeus on taattu koko matkan ajan!

PILKKIMINEN

 

Levillä ja sen ympäristössä on paljon järviä, lampia, jokia ja pieniä puroja. Ne kaikki soveltuvat kalastukseen ja voivat olla kaikkien aikojen mahtavimpien kalastustarinoiden lähde – myös talvella!

lumikylä

 

Lumikylä rakennetaan joka vuosi uudelleen ja se on joka kerta erilainen. Lumilinnan sisällä on jääbaari, jääkappeli ja lumihotelli kauniilla jää- ja lumiveistoksilla. Jääravintolassa on myös mahdollisuus ruokailla.

Levi ice karting

jääkarting

 

Kokeile ralliurheilua Levillä! Jääkarting ajetaan jääradalla nastarenkailla ja nelitahtimoottoreilla varustetuilla go-autoilla. Vähimmäispituus kuskille on 140 cm.

hevosrekiajelu

 

Istu alas ja rentoudu tiukujen kilistessä hevosen rekiajelulla pitkin pientä lumista metsätietä. Erittäin hyvä tilaisuus nähdä ja tuntea hiljaisuus, maaginen pohjoinen taivas ja kenties revontulet!

Levi laskettelu

laskettelu

 

Laskettelu ja lumilautailu Levin monipuolisilla rinteillä tarjoavat mielenkiintoista tekemistä koko perheelle. Levin alppikylän 43 rinnettä ja 27 hissiä luovat monia ikimuistoisia hetkiä rinteille. Hiihtokausi alkaa lokakuussa ja kestää toukokuun loppuun

ralli

 

Yhdistä eksoottinen pohjoinen vauhdin jännitykseen viettämällä päivä Suomen Lapissa ajamalla ympäri Euroopan lumisimpia arktisia maisemia!

joulupukki ja tontut

 

Rentoudu mukavasti omassa huvilassasi, kun tonttu leipoo piparkakkuja keittiössä tai tee joulukoristeita lasten kanssa ruokapöydän ääressä… Vieraile haltijoiden kylässä kokeaksesi maagisen elämyksen tai pyydä joulupukki vierailemaan yksityisesti huvilalla.

 

YMPÄRI VUODEN

 

Luonnolla on Lapissa merkittävä rooli elämässä ja ihmiset ovat erittäin herkkiä vuodenaikojen vaihteluille. Koska muutokset luonnossa tapahtuvat nopeasti, voimme neljän vuodenajan sijaan puhua kahdeksasta. Talven, kevään, kesän ja syksyn väliin olemme kehittäneet puolikausia, jotka heijastavat Lapin jatkuvasti muuttuvaa säätä ja valoa. Alueella on koettavaa ja nähtävää ympäri vuoden.

Fat Biking

 

Fatbike-pyörät ovat maastopyöriä – voit ajaa niillä missä tahansa. Ne tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen ja antavat sinun tutustua kauniiseen luontoon aivan uudella tavalla. Saatavilla myös sähköavusteisia pyöriä helpottamaan kulkemista tai vain lisäämään hauskuutta!

Levin keskusta

 

Levi on kompakti lomakeskus. Sen sykkivä sydän on vain 10 minuutin päässä lomakeskuksestamme. Leviltä löydät erilaisia baareja ja ravintoloita, monipuolisia liikkeitä ja muita palveluita kuten kylpylä, wellness-klubi ja keilahalli.

RATSASTUS

 

Tutustu maagisen metsän ja tuntureiden polkuihin suomenhevosten selässä. Hevosen selässä pääset lähelle luontoa, olipa kesä tai talvi.

 

 

 

Levi Sauna

sauna

 

Saunalla on tärkeä rooli suomalaisten elämässä. Huvilasi rentouttavan kylpylämäisen saunan lisäksi alueella on useita muita kokemisen arvoisia saunoja. Oletko koskaan käynyt savusaunassa tai uimassa jäätyneessä järvessä?

taide & kulttuuri

 

Lapin inspiroiva luonto on innostanut monia taiteilijoita. Yksi tunnetuimmista on Reidar Särestöniemi, mutta on myös monia muita. Vietä mielenkiintoinen päivä Samilandissa oppimassa saamelaisten historiasta, kulttuurista ja mytologiasta.

 

Spa & kauneudenhoito

 

Useat Levin kauneushoitolat tekevät kotikäyntejä. Tarvitsetko hiusten leikkausta tai kampausta, kasvohoitoa, manikyyriä, hierontaa tai jotain muuta. Palvelut on käytetävissä myös kauneushoitoloissa.

 

KESÄ & SYKSY

 

Kun lumi väistyy rinteiltä ja metsistä, on aika valmistautua kesän yöttömiin öihin. Keskiyön aurinko on ilmiö, joka jättää sieluusi kauniin ja maagisen muiston. Koe pohjoisen pallonpuoliskon suurin juhannuskokko ja huomaa kesän ilmiömäiset värit aivan uudella tavalla. Levi tarjoaa myös uskomattomia maastopyöräily- ja vaellusverkostoja.
 
Kun luonto alkaa valmistautua talveen, Levi ja sen ympäristö maalautuu syksyn ruskan mahtavilla väreillä. Retkeily, ratsastus ja marjojen kerääminen luonnossa on rentouttavaa. Syksy on tunturin lempein ja rauhallisin vuodenaika.
Levi Spirit - Luxury Villas & Resort

vaellus

 

Levillä voit vaeltaa eri poluilla ja lähireiteillä, jotka tuovat sinut takaisin huvilallesi iltaan mennessä. Pidemmät polut vievät Pallas-Yllästunturin upeisiin kansallispuistomaisemiin.

 

 

melonta

 

Melontasafarit sopivat aloittelijoille ja koko perheelle. Hitaasti meloessasi ja ihaillen kaunista, rauhallista luontoa unohdat kaikki päivittäiset huolesi…

 

marjojen ja sienten poiminta

 

Mustikat kasvavat aivan oven ulkopuolella ja ne voidaan poimia siitä suoraan suuhun. Lapissa kasvaa myös monenlaisia sieniä ja luonnonyrttejä, joista voit tutustua tarkemmin opastetulla kierroksella.

Levi Husky hike

vaellus huskyjen kanssa

 

Nauti luonnosta vaeltaessasi energisen husky-koiran kanssa metsäpolulla. Tämän retken aikana oppaamme kertoo huskyjen elämästä, niiden elämästä ja harjoittelusta. Tämä on erittäin mukava tapa tutustua tähän aktiiviseen rotuun.

Levi Golf

Golf

 

Levillä on Suomen pohjoisin 18-reikäinen golfkenttä mahtavan Levin tunturin ja kimmeltävän Ounasjoen välissä. Keskikesällä voit nauttia pelistä keskiyön auringon alla ja syksyllä revontulien loimussa.

suppailu

 

Suppailu on saavuttanut suosiota hauskana harjoitustapana. Aloittelijat opettelevat lajia järvellä ja edistyneemmät suppailijat voivat lähteä joelle oppaan kanssa.

Husky ajelu

 

Husky-retki on mahdollista myös kesällä ja syksyllä! Kierros tehdään kärryillä (pyörillä varustettu reki). Nautit luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta ajamalla huskyjen kanssa erämaassa.

 

Levi fishing

KALASTUS

 

Tule kalastamaan! Levin alueella on runsaasti järviä, jokia ja puroja, joissa voidaan järjestää erilaisia kalastusretkiä. Haluaisitko kalastaa rannalta vai mennä veneellä?

 

SEIKKAILUPUISTO

 
Köysiradat ja Joulupukin riippurata
Base-hyppy
Pyöräparkki & keittiparkki
Frisbeegolf ja minigolf
Trampoliinipuisto ja liikennepuisto
Gondoli + huippupolku
Tenniskenttä
Padel-kurssi
Lasten leikkipaikka

 

LEVI SPIRIT VILLAS & RESORT  –  THE ARCTIC DEFINITION OF LUXURY

 

VARAA NYT TARJOUSPYYNTÖ

Honkatie 1, Taalovaara
99130 Sirkka
Levi

 +358 (0)300 870 715
(0,8 €/min+pvm/mpm)

 info@levispirit.fi

soita Sähköposti

© 2024 Quux Oy