VARAUSEHDOT

LEVI SPIRIT VARAUSEHDOT

Nämä varausehdot ovat sovellettavissa matkanjärjestäjän ja Levi Spirit Service Centerin (myöhemmin “Levi Spirit”) välisiin sopimuksiin. Sopimus on voimassa vain matkanjärjestäjän ja Levi Spiritin välillä ja kaikki ehdot tulevat voimaan kun matkanjärjestäjä on tehnyt varauksen kirjallisena.

VARAUKSEN TEKEMINEN JA MAKSU

Varaus on vahvistettu kun matkanjärjestäjä on saanut laskun Levi Spiritiltä. Ennakkomaksu 30 % on maksettava 90 päivää ennen varauksen alkua. Loppumaksu 70 % maksettava 28 päivää ennen varauksen alkua.

Mikäli varaus on tehty myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen saapumispäivää, matkanjärjestäjän tulee maksaa varaus kokonaisuudessaan. Varauksen maksamatta jättämistä ei katsota peruutukseksi. Matkanjärjestäjän tulee tehdä kaikki peruutukset kirjallisena. Sähköposti, johon Levi Spirit on vastannut, vahvistaa peruutuksen.

Mikäli maksuja ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, Levi Spirit pidättää oikeuden varauksen peruuttamiseen. Levi Spirit lähettää matkanjärjestäjälle varausvahvistuksen sekä tiedon muista tilatuista palveluista.

PERUUTUSEHDOT

Mikäli matkanjärjestäjä haluaa perua varauksen, tulee tästä AINA ilmoittaa kirjallisesti Levi Spiritin myyntitoimistolle. Mikäli peruutus tehdään alle 72 tuntia ennen vieraiden saapumista, tulee peruutusilmoitus lähettää Levi Spirit Service Centerille.

Varauksen peruutuksesta aiheutuvat kulut riippuvat siitä, koska Levi Spirit vastaanottaa kirjallisen peruutusilmoituksen. Mikäli kirjallinen ilmoitus saapuu yli 30 päivää ennen saapumispäivää, Levi Spirit hyvittää koko ennakkomaksun vähennettynä palvelumaksulla (20€) ja peruutusmaksulla (30€). Mikäli kirjallinen peruutusilmoitus saapuu alle 30 päivää ennen saapumispäivää, veloitetaan 50 % varauksen arvosta, Peruutuksen tapahtuessa 14 päivää ennen varauksen alkua veloitetaan koko maksu. Peruutus tulee voimaan sinä päivänä kun Levi Spirit vastaanottaa matkanjärjestäjän kirjallisen peruutusilmoituksen.

Mikäli matkanjärjestäjä pystyy todistamaan, että peruutusilmoitus on lähetetty oikeaan osoitteeseen viimeistään eräpäivänä, Levi Spirit hyväksyy peruutuksen, vaikka ilmoitus olisi saapunut myöhässä tai ei lainkaan.

Mikäli peruutus johtuu läheisen sukulaisen tai vieraan omasta sairastumisesta, loukkaantumisesta tai kuolemasta, Levi Spirit hyvittää matkanjärjestäjälle 30 % ennakkomaksusta, vähennettynä palvelumaksulla (20€) ja peruutusmaksulla (30€). Matkanjärjestäjän tulee toimittaa Levi Spiritille luotettava asiakirja kuten esim. lääkärintodistus 14 päivän kuluessa.

Mikäli matkanjärjestäjä haluaa muuttaa varausta varauksen vahvistamisen jälkeen, tulkitaan tämä varauksen peruutuksena ja muutokset muodostavat kokonaan uuden varauksen.

LEVI SPIRITIN OIKEUS PERUA VARAUS

Levi Spirit pidättää oikeuden perua varaus force majeure syystä tai muista syistä, jotka eivät ole Levi Spiritin hallittavissa, kuten esim. tulipalon tai vesivahingon sattuessa. Tässä tapauksessa Levi Spirit ilmoittaa asiasta matkanjärjestäjälle välittömästi ja hyvittää koko maksetun summan.

Mikäli ennakkomaksuja ei ole maksettu ajallaan, on Levi Spiritillä oikeus perua varaus.

AVAINTEN LUOVUTUS

Huvilan avaimet luovutetaan vieraalle saapumisen yhteydessä. Matkanjärjestäjän tulee ilmoittaa Levi Spirit Service Centerille vieraiden saapumisaika ja lennon numero. Tämä tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään 24 tuntia ennen saapumista. Mikäli vieras kadottaa huvilan avaimet tai jättää ne palauttamatta, Levi Spiritillä on oikeus veloittaa matkanjärjestäjältä tai vieraalta korvaavan avaimen hinta.

MAJOITUSTILAT

Huvila on vieraiden käytettävissä aikaisintaan klo 16:00 saapumispäivänä. Lähtöpäivänä huvila on luovutettava viimeistään klo. 12:00. Matkanjärjestäjän tulee informoida vieraita näistä ajoista etukäteen. Mikäli asiakkaalla on tarvetta aikaisempaan saapumiseen tai myöhäisempään lähtöaikaan, on tästä sovittava erikseen.

Huvilan hintaan sisältyy vuodevaatteet, pyyhkeet, kylpytakit, keittiö- ja ruokailuvälineet ja polttopuut. Muut palvelut veloitetaan erikseen.

Levi Spiritin henkilökunta esittelee huvilan ja antaa ohjeet valaistuksen, saunan, porealtaan, pesukoneen, Internetin, AV-laitteiden ja muiden sähköisten laitteiden käyttämiseksi.

Lähtösiivous sisältyy majoituksen hintaan.

LEMMIKIELÄIMET, VAHINGONTEOT JA TUPAKOINTI

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Levi Spiritin huviloissa.

Vieraiden tulee ilmoittaa Levi Spiritin henkilökunnalle kaikki huvilalle tai sen irtaimistolle tapahtuneet vahingot. Tämä koskee mm. tavaroita, elektronisia laitteita, huonekaluja ja muuta irtaimistoa. Saapumisen yhteydessä Levi Spiritin henkilökunta neuvoo vieraita ottamaan AINA yhteyttä kun he eivät ole varmoja miten jotkut huvilan laitteista toimivat.

Tupakointi huvilan sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Mikäli tupakointia kuitenkin tapahtuu, veloitetaan matkanjärjestäjältä tai vieraalta vähintään 300 euron siivouskulut.

SOPIMUKSEN PURKAMINEN HÄIRIKÖINNIN TAI VÄKIVALTAISEN KÄYTTÄYTYMISEN TAKIA

Mikäli vieras aiheuttaa toiminnallaan jatkuvaa häiriötä ja / tai on vaaraksi itselleen tai muille asukkaille, eikä noudata Levi Spiritin henkilökunnan ohjeita, Levi Spiritillä on oikeus purkaa sopimus ja poistaa vieras alueelta. Vieras on tällöin vastuussa kaikista aiheutuvista kuluista.

HENKILÖIDEN LUKUMÄÄRÄ

Huvilassa majoittuvien henkilöiden lukumäärän ei tule ylittää laskussa ilmoitettua määrää. Mikäli henkilömäärä poikkeaa laskussa tai voucherissa ilmoitetusta, Levi Spirit pidättää oikeuden lisämaksun veloittamiseen vieraalta.

Ylimääräisten vieraiden majoittuminen asuntovaunuissa tai vastaavissa on kielletty Levi Spiritin alueella.

REKLAMAATIOT JA SOVITTELU

Mikäli matkanjärjestäjä tai huvilan vieraat haluavat reklamoida joko varauksesta tai huviloiden kunnosta, tulee heidän ilmoittaa tästä välittömästi Levi Spiritin henkilökunnalle asian pikaiseksi korjaamiseksi. Mikäli reklamoitu asia ei ratkea vierailun aikana, matkanjärjestäjän tulee viikon kuluessa ottaa yhteyttä Levi Spiritin myyntitoimistoon jatkotoimenpiteitä varten. Jos Levi Spirit ja matkanjärjestäjä eivät pääse yhteisymmärrykseen sopimuksen tulkinnasta tai korvauksen määrästä, voidaan asia viedä Suomen keskuskauppakamarin välimiesmenettelyn ratkaistavaksi.

SOPIMUSASIOINTI

Maksettujen palveluiden peruutukset sekä suoritettuihin maksuihin liittyvät tiedustelut, Heini Kanerva, Resort Manager heini.kanerva@levispirit.fi puh. +358400605694 Sopimusasiointia varten tarvitsemme varaustiedot.

TERVETULOA LEVI SPIRITIIN!

WELCOME

TO

LEVI SPIRIT LUXURY VILLAS & RESORT

bOOK NOW SEND INQUIRY

Honkatie 1, Taalovaara
99130 Sirkka
Levi

 +358 (0)300 870 715
(0,8 €/min+pvm/mpm)

 info@levispirit.fi

soita Sähköposti

© 2024 Quux Oy