Levi Spirit - Luxury Villas & Resort

ARKTISTA LUKSUSTA

 

 

Olet matkustanut maailman ääriin, etsinyt elämyksiä ja eksotiikkaa. Olisiko aika palata kotiin ja antaa Suomen Lapin yllättää? Levi Spiritissä on kaikki yhdessäolon ja ikimuistoisen loman ainekset. Ainutlaatuinen paikka on yhdistelmä pohjoista luontoa ja ylellistä elämää. Se tarjoaa mukavuuksia, joita et löydä mistään muualta.

Levi Spirit - Luxury Villas & Resort

TAPAHTUMAT

Levi Spirit Luxury Villas & Resort tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaista yksityiskokkipalvelua huviloihin. 

POP-UP iltoina toivotamme lämpimästi tervetulleeksi myös huviloilla majoittumattomat illallisvieraat ja tarjoamme teille ainutlaatuisen tilaisuuden päästä maistelemaan Arto Rastaan sekä Teemu Korkalaisen luotsaaman North Pole Cateringin ainutlaatuisia ja korkeatasoisia ruokaelämyksiä tunnelmallisen Levi Spirit Loungen tiloissa. 

Paikkoja on hyvin rajallisesti. Varaathan omasi pian!

tee pöytävaraus

 

LEVI SPIRIT VILLAS & RESORT  –  THE ARCTIC DEFINITION OF LUXURY

 

VARAA NYT LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Vanajanlinna Group - lUKSUSTA LÄPI sUOMEN

Hämeenlinnassa sijaitseva Vanajanlinna on korkean tason kokous- ja tapahtumahotelli sekä yksittäisten matkailijoiden kohde. Monipuoliset tilat ja ravintolan herkut mukautuvat kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin. Pidämme huolen siitä, että tilaisuuden järjestäjä voi saapua paikalle tietäen, että kaikki on kohdallaan.

tutustu

Suomen kärkikastiin lukeutuva Linna Golf on Suomen ainoa European Tour Courses -golfkenttä. Vanajanlinnan pihapiirissä Hämeenlinnassa sadan hehtaarin alueelle rakennettu kenttä on väljä ja maisemoinniltaan kansainvälistä huippuluokkaa.

 

Tutustu

Metsänvartijan Tila Janakkalassa on täydellinen ympäristö kokouksille ja juhlille keskellä huikean kaunista järviluontoa. Oma rauha, savusaunan lempeät löylyt, ulkopalju ja keittiön tarkoin valitut maut ja tuoksut viimeistelevät maalaiselämyksen vailla vertaa.

tutustu

Mukkulan Kartano on uniikki kartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Mukkulan Kartano tarjoaa elämyksiä elämään: kokoukset, juhlat ja kaikki elämänkaaren tilaisuudet kauniissa ympäristössä laadukkaasti toteutettuna.

 

tutustu

Honkatie 1, Taalovaara
99130 Sirkka
Levi

 +358 (0)300 870 715
(0,8 €/min+pvm/mpm)

 info@levispirit.fi

soita Sähköposti

© 2024 Quux Oy