JUHLATILAT

Autamme järjestämään täydelliset häät! Valitkaa juuri teille sopivat juhlatilat.

Antautukaa unelmien vietäväksi! Vanajanlinna mahdollistaa toiveidenne hääjuhlan, jota muistelette hymyillen vielä vuosienkin päästä. Vanajanlinnan monipuoliset juhlatilat soveltuvat ikimuistoisiin hääjuhliin täydellisesti. Valitse siis juuri teille sopiva juhlatila, ja järjestä juhlat jotka muistetaan pitkään.

Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan juuri teille sopivan kokonaisuuden. Olette tervetulleita myös tutustumaan juhlatiloihimme paikan päälle! Sopikaa tapaaminen myyntipalvelumme kanssa ja he esittelevät teille ainutlaatuisia, historiallisia tilojamme sekä kertovat lisää häiden järjestämisestä Vanajanlinnassa.

Vanajanlinnan myyntipalvelu:
vanajanlinna@vanajanlinna.fi
p. 0300 870 577 (0,8 €/min + pvm/mpm)

pyydä tarjous
Häät Hämeenlinnan seudulla Vanajanlinnassa
Kolme pitkää illallispöytää katettuna Vanajanlinnan Juhlasalissa.

JUHLASALI

Linnan juhlasali on upea, tunnelmallinen juhlatila, jossa ruokailee pöytämuodosta ja muista tilajärjestelyistä riippuen jopa noin 170 henkilöä. Tila sijaitsee omassa rauhassa linnan siivessä käytävän päässä, joten juhlat voivat jatkua rauhassa jopa aamun pikkutunneille.

 • pitkät pöydät ja tanssitila max. 140 hlöä
 • pitkät pöydät ilman tanssitilaa max. 176 hlöä
 • pyöreät pöydät ja tanssitila max. 99 hlöä
  (9 pöytää joissa jokaisessa 11 paikkaa)
 • pyöreät pöydät ilman tanssitilaa max 132 hklö
  (12 pöytää joissa jokaisessa 11 paikkaa)
Juhlakattaus pyöreissä pöydissä Vanajanlinnan Juhlapaviljongissa.
Vanajanlinna Häät kuin unelma

JUHLAPAVILJONKI

Juhlapaviljonki on valoisa ja tyylikäs, aivan järven rannalla Vanajanlinnan puutarhassa sijaitseva juhlatila. Juhlapaviljonki on käytettävissä toukokuun alusta lokakuulle saakka.  Paviljongissa ruokailee jopa yli 200 vierasta.

 • pyöreät pöydät, buffetpöytä ja tanssitila max. 165 hlöä
  (15 pöytää joissa jokaisessa 11 paikkaa)
 • pyöreät pöydät ilman buffetpöytää ja tanssitilaa max. 220 hlöä
  (20 pöytää joissa jokaisessa 11 paikkaa)
 • pitkät pöydät, buffetpöytä ja tanssitila max. 176 hlöä
 • pitkät pöydät ilman buffetpöytää ja tanssitilaa max. 240 hlöä
Hääpari ja pappi vihkitilaisuudessa Vanajanlinnan puutarhassa
Vanajanlinnan puutarhassa puiden välissä vihkipöytä sekä nurmella tuoleja rivissä

LINNAN PUUTARHA

Vanajanlinnan päärakennusta ympäröivä puutarha on upea paikka vihkiseremonialle. Vihkipaikalle järjestyy äänentoisto vihkijälle sekä mahdollista musiikkia varten, vihkipöytä, polvistumisjakkarat tarvittaessa sekä 20 istumapaikkaa vieraille.

Tuolit rivissä ja vihkipöytä Vanajanlinnan Ryti-salissa
Kaksi pitkää pöytää katettuna juhliin Vanajanlinnan Ryti-salissa

RYTI-SALI

Tässä tilassa yhdistyy arvokkuus ja romantiikka. Valoisa tila toimii vihkitilana isommallekin seurueelle, tai tyylikkäänä illallistilana pitkillä pöydillä noin 60 henkilön hääjuhlissa. Vihkimistä varten tilassa on äänentoisto vihkijälle sekä mahdollista musiikkia varten, vihkipöytä, polvistumisjakkarat tarvittaessa sekä 20 istumapaikkaa vieraille.

Allassalissa tuolirivit ja pöytä vihkitilaisuutta varten
Kaksi pitkää pöytää juhlakattauksella Vanajanlinnan Allassalissa.

ALLASSALI

Allassali marmorilattioineen tarjoaa arvokkaat puitteet vihkimiselle tai hääjuhlan illalliselle maksimissaan 40 henkilölle. Juhlatilassa on arvokas tunnelma ja kauniit näkyvmät linnan puutarhaan. Vihkimistä varten tilaan järjestyy tarvittaessa äänentoisto vihkijälle sekä mahdollista musiikkia varten, vihkipöytä, polvistumisjakkarat tarvittaessa sekä 20 istumapaikkaa vieraille.

Vanhan Kirjaston pöytä katettuna illallista varten, taustalla valkoinen marmoritakka.

VANHA KIRJASTO

Historiaa henkivä Vanha Kirjasto sijaitsee keskeisellä paikalla Linnassa ja kätkee oviensa taakse rauhallisen ja intiimin tunnelman. Vanhan Kirjaston pöytään mahtuu maksimissaan 20 ruokailijaa, mutta sinne on mahdollista laittaa kaksi erillistä viiden hengen lisäpöytää.

VIINITUPA

Viinituvan upeat holvit ja maalaukset luovat ainutlaatuisen tunnelman. Täällä vietetään pienemmät hääjuhlat tai vaikkapa harjoitusillallinen häitä edeltävänä iltana. Viinitupaan mahtuu maksimissaan 40 ruokailijaa.

Tiiliseinäinen Salakapakka Vanajanlinnassa

SALAKAPAKKA

Isompien hääjuhlien jatkot vietetään Salakapakassa, jonne saa hyvin myös yöpalan tarjolle. Salakapakassa voi jatkaa juhlia aina aamun pikkutunneille saakka dj:n tai vaikkapa bändin tahdittamana.

Vanajanlinnan ravintolasali Salonki katettuna illallista varten
Pöytiä katettuna Vanajanlinnan Salongissa

SALONKI

Valoisa ja elegantti Salonki on toinen Vanajanlinnan pääravintolasaleista. Salongista pääsee kesällä suoraan terassille ja suurista ranskalaisista ikkunoista avautuvat kauniit näkymät Linnan puutarhaan sekä Katumajärvelle. Salonki toimii myös Vanajanlinnan aamiaistilana.

Vanajanlinnan ravintola
Vanajanlinnan ravintola

RUOKASALI

Ruokasali henkii vanhan ajan glamouria tummine mahonkiseinineen. Ruokasalista löytyy baari ja se toimii Vanajanlinnan a la carte-ravintolana. Se sijaitsee lähellä Salonkia, jolloin häävieraat voivat nauttia seuraavan aamun aamiaista yhdessä vaikka vierasmäärä olisi isompikin.

Pylvässänky hotellihuoneessa Vanajanlinnassa

MAJOITUS

Vanajanlinnan alueella on yhteensä noin 200 vuodepaikkaa: perinteistä, linnamaista ja modernia.
Päälinnan alue käsittää päärakennuksen siipineen, siipiin on kulku sisäpihalta ulkokautta. Päälinnan alueella on yhteensä 34 erityyppistä hotellihuonetta. Lisää vaihtoehtoja yöpymiseen tarjoavat noin 400 metrin päässä päälinnalta sijaitsevat Ratsula-rakennus sekä Ratsulan huoneistot, golfkentän läheisyydessä sijaitsevat Golf suitet sekä Vanajanlinna Villas-huoneistot.

Kaikkia huoneita tai makuuhuoneita voidaan käyttää joko yhden tai kahden hengen huoneina.

Autamme järjestämään onnistuneita juhlia.

Olemme mielellämme apunanne hääjärjestelyissä.
Pyydä tarjous hääjuhlasta juuri teille!

jätä tarjouspyyntö