UNELMIEN HÄÄT VANAJANLINNASSA

Kauan katsoin sinua syvälle silmiin,
kauan katsoin, katsoin ja ajattelin.
Kenties kerran vihille käydä saamme,
kenties kerran olet rinnallain…

(Akselin ja Elinan häävalssi)

Hääpari suutelee Vanajanlinnan puutarhassa

Tervetuloa tutustumaan Vanajanlinnaan!

Elämän ja rakkauden suuri juhlapäivä vaatii arvoisensa juhlatilat ja palvelut. Haluamme, että hääpäivänne on elämys kaikille aisteille, alusta loppuun. Olemme apunanne hääjärjestelyissä kaikin tavoin jotta itse hääpäivänä te saatte keskittyä olennaiseen ja nauttia juhlasta. Hämeenlinnassa sijaitsevan Vanajanlinnan ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii teistä ja vieraistanne aina saapumisestanne vierailunne viimeiseen sekuntiin saakka.

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme mielellämme lisää hääjuhlien järjestämisestä Vanajanlinnassa.
Ota yhteyttä myyntipalveluumme tai jätä tarjouspyyntö.

Tarjouspyyntö Yhteystiedot
YouTube player

Vanajanlinna Group - elämyksiä läpi Suomen

Hämeenlinnassa sijaitseva Vanajanlinna on korkean tason kokous- ja tapahtumahotelli sekä yksittäisten matkailijoiden kohde. Monipuoliset tilat ja ravintolan herkut mukautuvat kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin. Pidämme huolen siitä, että tilaisuuden järjestäjä voi saapua paikalle tietäen, että kaikki on kohdallaan.

Tutustu

Suomen kärkikastiin lukeutuva Linna Golf on Suomen ainoa European Tour Courses -golfkenttä. Vanajanlinnan pihapiirissä Hämeenlinnassa sadan hehtaarin alueelle rakennettu kenttä on väljä ja maisemoinniltaan kansainvälistä huippuluokkaa.

Tutustu

Metsänvartijan Tila Sääjärven rannalla Janakkalassa on täydellinen ympäristö kokouksille ja juhlille keskellä huikean kaunista järviluontoa. Oma rauha, savusaunan lempeät löylyt, ulkopalju ja keittiön tarkoin valitut maut ja tuoksut viimeistelevät maalaiselämyksen vailla vertaa.

Tutustu

Mukkulan Kartano on uniikki kartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Mukkulan Kartano tarjoaa elämyksiä elämään: kokoukset, juhlat ja kaikki elämänkaaren tilaisuudet kauniissa ympäristössä laadukkaasti toteutettuna.

Tutustu

Levi Spirit -huvilat Levillä, keskellä Lapin kauneinta luontoa edustavat todellista arktista luksusta. Alueen keskus Levi Spirit Lounge on monipuolinen, moderni ja helposti muunneltava viihtyisä tila kaikenlaisiin intiimeihin perhe- tai yritystilaisuuksiin.

 

Tutustu