Ruoka ja juomat

Kautta aikojen Vanajanlinna on kestinnyt vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Skandinaaviset puhtaat maut, paikallisten tuottajien tarjonta ja ekologisuus ovat ravintolamme kulmakiviä.

Hääjuhlia varten on keittiömestarimme suunnitellut ainutlaatuisen hääbuffet-valikoiman, josta hääpari saa itse valita toivomansa ruokalajit. Buffet-ruokailu on mahdollista yli 35 henkilön hääjuhliin.
Pöytiin tarjoiltu menu onnistuu kaiken kokoisiin hääjuhliin, niin pieniin ja intiimeihin muutaman henkilön illallisiin kuin suuriin yli 100 henkilön juhliin. Valitse ajankohdan menuehdotuksista teille sopivin. Pyydämme valitsemaan saman menun koko ryhmälle, erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat huomioimme aina erikseen ennakkoon ilmoitetun mukaisesti.

MENUEHDOTUKSET

Hääbuffet-valikoima 2023

Ennakkovarauksesta, min. 35 hlön hääjuhliin

Alkuruoat: valitse 3 kylmää alkuruokaa vaihtoehdoista
Marinoitua tofua, sitruunaa, chiliä ja rapeaa lehtikaalia M,G
Grillattua kukkakaalia, kukkakaalikreemiä, granaattiomenaa ja krasseja L,G
Lämminsavustettua lohta, sitruunaa ja remoulade L,G
Graavattua siikaa, suolaheinäkreemiä ja ranskalaista suolaheinää M,G
Rapuskagen ja mallasleipää M
Kevyesti savustettua ankanrintaa, kirsikkaa ja saksanpähkinää L,G
Karitsan paahtopaistia, karamellisipulia, rapeaa sipulia ja mustapippurikreemiä L,G
Paahdettua härän sisäfileetä, lehtipersilja-aiolia M,G

Salaatit: valitse 3 salaattia vaihtoehdoista
Paahdettua punajuurta, vuohenjuustokreemiä ja rapeaa emmervehnää L
Mansikkaa, halloumijuustoa, vanhaa balsamicoa ja rucolaa L,G
Kirkasta perunasalaattia, marinoitua punasipulia, kaprista ja dijonvinegrette M,G
Portobelloa, broccolinia, paahdettua manteli-lehtikaalisalaattia M,G
Kirsikkatomaattia, buffalamozzarellaa, basilikaa ja pinjansiemeniä L,G
Caesarsalaattia, maalaisleipäkrutonkia ja parmesaania L

Pääruokavaihtoehdot: valitse 1 tai 2 vaihtoehtoa
Karitsan entrecôte ja madeirakastike M,G
Karamellisoitua porsaan plumaa ja shalottisipulikastiketta M,G
Portviinissa haudutettua härkää ja luuydinkastiketta M,G
Savustettua taimenta ja sitruunaruohokastiketta L,G
Melanzane L,G

Side orders -lisäkkeet: valitse 2 vaihtoehtoa
Peruna-Västerbottengratiinia L,G
Ohrattoa, artisokkaa ja parmesania L
Beurre montessa keitettyjä kauden kasviksia L,G
Paahdettuja juureksia, hunajaa ja rosmariinia M,G


Vihreä salaatti ja vinegretti, keitetyt tillivoiperunat ja leipävalikoima sisältyvät alkuruokapöytään.
Ensin buffet-pöydässä tarjolla vain kylmät alkuruoat, lämmin ruoka tuodaan tarjolle erikseen.

Kahvi / tee ja jäävesi kannuissa sisältyy menun hintaan.


Hinta:
Yhdellä pääruoalla 66,00 € / hlö
Kahdella pääruoalla 72,00 € / hlö

– lisäalkuruuat + 5 € / hlö / ruokalaji
– katkaravut lisäksi caesarsalaattiin 3 € / hlö
– jälkiruuaksi, ennen kakkua: Ranskalaisia tilajuustoja, näkkäriä ja hilloketta VL,G +4 € / hlö

– jälkiruokavaihtoehdot, jos ei kakkua tai kakun lisäksi + 5 € / hlö:
Rubysuklaa-pannacottaa, vadelmaa, lakritsia ja marenkia VL,G
Tiramisu L

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VL = vähälaktoosinen
L = laktoositon
M = maidoton
G = gluteeniton

Pöytiin tarjoiltavat menuehdotukset vaihtuvat neljä kertaa vuodessa. Keittiömestarimme julkaisee menut noin 2 kuukautta ennen ajankohtaa. Tämän hetken pöytiin tarjoiltavat menut, yöpalavaihtoehdot sekä juomahinnastot löytyvät Vanajanlinnan ryhmämenuista.

 

Tutustu ryhmämenuihin