HÄÄT VANAJANLINNASSA

Katumajärven rannalla Hämeenlinnassa sijaitseva Hotelli Vanajanlinna on tunnetusti yksi maamme upeimmista juhlakohteista. Onnistunut tilaisuus on meille kunnia-asia ja kuuntelemme asiakkaittemme toiveita tarkasti. Vanajanlinnassa on kaikki kohdallaan.

Hääsesonkiaikana kesäkuusta syyskuulle järjestämme lauantaisin minimissään 100 henkilön hääjuhlia. Pienemmät juhlatilaisuudet ohjaamme sesonkiajan arkipäiville tai sesongin ulkopuolisille viikonlopuille.

Tapanamme on, että tiloissamme järjestetään yhdet hääjuhlat päivässä. Muita tilaisuuksia saattaa toki muissa tiloissamme olla. Haluamme tarjota teille ainutlaatuisen ja ikimuistoisen juhlapäivän, jossa te, hyvä hääpari, olette pääosassa.

Tutustu alta infopaketteihimme hääjuhlien järjestämisestä Vanajanlinnassa, ja pyydä tarjous juuri teille myyntipalvelustamme!
Esittelemme tilojamme mielellämme ja kerromme lisää hääjuhlista Vanajanlinnassa, joten voitte myös sopia tutustumiskäynnin myyntipalvelumme kanssa.

kesähäät vanajanlinnassa Häät kesäsesongin ulkopuolella Ruoka ja juomat yhteystiedot
Hääpari

Meillä oli aivan ihana päivä, kaikki meni ihan täydellisesti. Vanajanlinna on niin kaunis ja teki ihan pahaa lähteä sieltä sunnuntaina kun oli niin kotoisa olo. Miten siellä voikin joka paikka olla niin hieno ja näyttävä. Meillä oli niin ihanaa ja sain juuri sellaiset häät juuri siellä mistä olin aina haaveillut.

 

IINA JA PASI

Hääpari

It was an amazing weekend and the staff and venue were excellent. We have had brilliant communication with the sales service and venue throughout the process. Nothing has been too much bother and you have made many useful suggestions along the way. All the guests loved the venue and the food and hospitality. We thank you so much for everything, it made a special day truly wonderful.

 

JUTTA AND PETER

Hääpari

Hääpäivämme oli aivan täydellinen ja kaikki sujui aivan ihanasti. Päivästä jäi meille mahdoton määrä ihania muistoja. Kiitos siis teille kaikille mahtavista puitteista ja ensiluokkaisesta palvelusta.

 

TEEA JA HENRI

Hääpari

Isot kiitokset lauantain hääjuhlasta! Häät meni kaikin puolin täydellisesti. Kaikki meni myös tosi jouhevasti teidän kanssa ja vierailta tuli paljon ylistäviä kommenteja ruuasta ja henkilökunnasta. Erityiskiitos hovimestarille hienosti hoidetusta päivästä (ja perjantaista)!

 

PAULIINA JA TANELI

Hääpari

Tuhannet kiitokset koko Vanajanlinnan henkilökunnalle! Hääpäivä sujui täydellisesti ja vierailta saatiin kovasti kiitosta mm. ruoasta ja puitteista.

 

LOTTA JA TONI

Hääpari

Upeinta häissämme oli juhlia koko viikonloppu samassa paikassa: aina edellisen illan jännittämisestä itse vihkimiseen, juhlaan, illalliseen ja jatkoihin sekä seuraavan päivän aamiaiseen yhdessä häävieraiden kanssa. Vanajanlinnan ammattitaitoinen tiimi toteutti kaikki toiveemme ja palvelu oli aina ystävällistä. Ruoka oli tyylikästä ja herkullista, joka oli meille tärkeää. Me saimme keskittyä juhlaan, koska tiesimme kaiken sujuvan enemmän kuin paremmin! Kiitos tuhannesti hääpäivämme järjestelyistä!

 

HANNI JA KALLE

Hääpari

Juhlat sujuivat kerrassaan mainiosti ja olemme todella tyytyväisiä kokonaisuuteen. Luonnollisesti odotimme juhlilta paljon ja tästäkin huolimatta juhlat ylittivät odotuksemme. Kiitos kaikille Vanajanlinnalla kun teitte meidän päivästämme ikimuistoisen.

 

ANTTI JA KASPERIINA

Hääpari

Suuret kiitokset meidän unelmien häistä! Olemme todella (siis TODELLA) tyytyväisiä häihin, puitteisiin sekä erityisesti palveluun. Kaikki meni niin loistavasti. Myyntipalvelun kanssa oli niin helppo ja nopea sopia kaikista järjestelyistä ja ravintolan tiimi hoiti palvelun ja järjestelyt erinomaisesti. Lisäksi ruoka oli taivaallista. Kiitos tästä kaikesta. Voimme lämpimästi suositella teitä. Tulemme varmasti viettämään tulevia hääpäiviä Vanajanlinnassa.

 

PAULIINA JA MIKKO