Kokoustilat Lahti – Elämyksellinen KOKOUS MUKKULAN KARTANOSSA

Mukkulan Kartano on noussut kartanokokouskohteiden suosikiksi. Lahdessa sijaitseva upea kartano tarjoaa monipuoliset kokoustilat kaiken kokoisiin tilaisuuksiin. Jokainen tilaisuus räätälöidään juuri asiakkaan näköiseksi ja jokaiselle seurueelle löytyy sopivat kokoustilat. Lahti on keskeisellä sijainnilla, joten meille kannattaa tulla kokoustamaan kauempaakin. Kokous Lahdessa Mukkulan Kartanossa on todellinen signature kokous – elämys jo itsessään

Oma rauha ripauksella designia, somistetut kauniit kokoustilat ja ensiluokkainen palvelu inspiroi strategiat lentoon. Oli kyseessä kokous, koulutus, tiimipäivä tai kick off, Mukkulan Kartanolta löytyy toimivat kokoustilat kaikkiin tapahtumiin.

Kokousta ja majoitu Kartanolla

Kokouspäiväsi on meille etuoikeus. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme huolehtii päiväsi kulusta. Voit luottaa, että kaikki sujuu ja saat keskittyä itse olennaiseen. Mukkulan Kartanolle saavut vaivatta. Meille pääsee helposti Lahden keskustasta reilu kymmenessä minuutissa. Kun suunnittelet kokousta Lahdessa, tutustu alla esiteltyihin tiloihimme. 

Inspiroivan kokouspäivän jälkeen kuulee rantasaunan kutsun tunnelmallisiin löylyihin suomalaiseen järvimaisemaan. Vesijärveen pulahduksen jälkeen iltaa voi jatkaa yhdessä saunalla, kunnes on aika levollisten yöunien elämyksellisissä Mukkulan Kartanon huoneissa.

Tervetuloa viettämään onnistuneita kokouspäiviä Lahteen Mukkulan Kartanoon!

Pyydä tarjous

Ainutlaatuiset Kokoustilat Lahdessa Mukkulan Kartanolla

Mukkulan Kartanolla on kolme viihtyisää, eri kokoista kokoustilaa. Ainutlaatuinen tunnelma ja historiallinen miljöö, tekevät kokoustiloista ja tilaisuuksista uniikkeja. Jokainen tila on varustettu peruskokousvälineistöllä. Tiloja voidaan muokata tarpeiden mukaan.

Kokoustilat Lahti Mukkulan kartano

Kavaljeeri

Kavaljeeri-rakennus sijaitsee kartanon päärakennuksen vieressä. Sieltä löytyy kokoustilat maksimissaan 60 hengen kokousryhmille. Tilassa on peruskokousvälineistö sisältäen langattoman internet-yhteyden ja videotykin. Historiansa aikana se on toiminut muun muassa siveellisyyssyistä majoitustilana Kartanon neitoja kosimaan tulleille herrasmiehille.

  • Luokkamuoto 50 hlöä
  • U-muoto 30 hlöä
  • Ryhmäpöydät 36 hlöä
  • Teatteri 60 hlöä
Mukkulan Kartanon Vihreä Kabinetti tarjoaa upeat kokoustilat, Lahti.

Vihreä Kabinetti

Vihreä Kabinetti sijaitsee kartanon päärakennuksessa. Tämä kokoustila palvelee maksimissaan 30 henkilön ryhmiä. Tilassa on peruskokousvälineistö sisältäen langattoman internet-yhteyden ja tietokoneeseen liitettävän 55″ näytön.

  • Ryhmäpöydät 18 hlöä
  • Diplomaatti 10 hlöä
  • U-muoto 12 hlöä
  • Luokkamuoto 10 hlöä
  • Teatteri 30 hlöä
Mukkulan Kartanon Sininen Kabinetti tarjoaa kauniit kokoustilat, Lahti.

Sininen Kabinetti

Sininen Kabinetti sijaitsee kartanon päärakennuksessa. Tilassa on yhtenäinen neuvottelupöytä sekä peruskokousvälineistö sisältäen langattoman internet-yhteyden ja tietokoneeseen liitettävän 55″ näytön. Tähän tilaan mahtuu mukavasti kokoustamaan 10 hengen porukka.

  • Diplomaatti 10 hlöä

Mikäli teillä olisi pieni kokousporukka, onnistuu tilaisuus myös rantasaunoillamme. Rantasaunoihin ja niiden mahdollisuuksiin kokoustiloina voit tutustua tästä.

Kun suunnittelen kokousta Lahdessa tai koulutuspäivää, kerro meille millainen tapahtuma sinulla on mielessäsi niin me autamme sen toteuttamisessa. Myyntipalvelumme räätälöi juuri teille sopivan kokonaisuuden, ja kartanon osaava henkilökunta on apunanne aina kokouspäivän alusta loppuun saakka. Tutustu myös kartanon idyllisiin huoneisiin, joissa kokousvieraat voivat majoittua.

Ota yhteyttä:
mukkulankartano@mukkulankartano.fi

Pyydä tarjous Tutustu hotellihuoneisiin Rantasauna

Kevennystä ja rentoutta kokouspäiviin 

Kauttamme saat laajat ohjelmapalvelut käyttöösi. Yhteistyökumppanimme avulla järjestyy erilaiset ohjelmat kokouspäivän kevennykseksi tiimikisailusta murhamysteeriin ja joogasta pyöräilyyn. Monipuoliset aktiviteetit, leikkimieliset kisat, pulmapelit tai välinevuokraus, kaikki onnistuu ammattitaitoisen kumppanimme kautta.

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa toimintaa ryhmällesi! Raikas tuulahdus monipuolisia aktiviteetteja sekä ohjaajat, joilla on hymy herkässä ja homma hanskassa. Meillä on ollut ilo vuosien ajan tehdä yhteistyötä ja todeta kerta toisensa jälkeen Fenixläisten ammattitaito ja hymy, jonka ohjelmat jättävät asiakkaan kasvoille.

Fenix Ohjelmapalvelut Oy
fenixohjelmapalvelut.fi
info@fenixohjelmapalvelut.fi
Jyri Reinikka 040-5261 261 / Kirsi Reinikka 044-5919 799

Fenix ohjelmapalvelut

Tutustu Lahden alueen muihin oheisohjelmamahdollisuuksiin Visit Lahden sivustolla.

Mukkulan Kartano
Ritaniemenkatu 10 (saapuminen)
Niemenkatu 30 (postiosoite)
FIN-15240 Lahti
Finland

Vastaanotto
Puh. 040 6581 881
visit@mukkulankartano.fi

Call us E-mail

Vanajanlinna Groupin myyntipalvelu
Arkisin klo 8.00-17.00
Puh. 0300 870 579 (0,8 €/min+pvm/mpm)
mukkulankartano@mukkulankartano.fi


Resort Manager Tiina Aalto

Puh. 040 5119 458
tiina@mukkulankartano.fi

Kohteet

Vanajanlinna Group

© 2024 Quux Oy
© 2024 Quux Oy