ELÄMYKSELLINEN MAJOITUS LAHDESSA – MUKKULAN KARTANO

Kauniissa ympäristössä Vesijärven rannalla sijaitseva Mukkulan kartano tarjoaa tunnelmallista ja historiallista majoitusta Lahdessa. Yöpyminen Mukkulan Kartanon kauniissa hotellihuoneissa on ainutlaatuinen kokemus. Olitpa sitten matkalla liikeasioissa, lomalla tai juhlavieraana, meillä on sinulle viihtyisä majoitus. Lahti ja Mukkulan Kartano keskeisellä sijainnilla on helppo saavuttaa kauempaakin.

Yöpyminen Mukkulan Kartanolla tarjoaa enemmän kuin perinteisen hotellikokemuksen. Kartano sijaitsee upealla paikalla järven rannalla. Meillä voit nauttia historiallisen kartanon viehätyksestä ja rentoutua omassa rauhassa idyllisissä huoneissamme. Kartanon pihapiirikin lumoaa kauneudellaan ja rantasauna tarjoaa pehmeät löylyt. Jokainen päivä alkaa leppoisasti tasokkaan ravintolamme herkullisella aamiaisella.

Mukkulan kartano kutsuu yöpymään niin juhlakansan, kokousvieraat kuin yksittäiset matkaajat. Yöpyminen Lahdessa Mukkulan Kartanossa on elämys!

Varaa huone vastaanotosta laittamalla viestiä visit@mukkulankartano.fi  tai jättämällä yhteydenotto pyyntö.

Sähköposti Yhteydenottopyynto
Kahden hengen hotellihuone Mukkulan Kartanossa Lahdessa
Kahden hengen hotellihuone Mukkulan Kartanossa Lahdessa

Nautinnollista viipymistä, historiallista idylliä – Mukkulan Kartanohotelli Lahdessa

Etsitpä sitten tunnelmallista majoitusta tai ainutlaatuista hotellia Lahden alueelta, me täytämme toiveesi. Oli kyseessä liike- tai lomamatka, romanttinen viikonloppu tai pikainen vierailu, Mukkulan Kartano vastaa odotuksiisi.

Mukkulan Kartanossa on 17 upeaa hotellihuonetta ja yhteensä 32 vuodepaikkaa. Hotellihuoneemme ovat elegantteja ja tunnelmallisia. Niissä kartanon historiallinen tunnelma yhdistyy moderniin mukavuuteen. Upea näkymä kartanon kauniiseen puistoon saa mielen lepäämään. 

Voit valita mieluisan huoneen erilaisista huonetyypeistä. Toiset ovat omiaan yksin matkaaville ja toiset taas luotuja pariskunnille. Meiltä löytyy kaksi suitea, kaksi yhden hengen huonetta ja 13 kahden hengen huonetta. Hotellihuoneet sijaitsevat sekä kartanorakennuksessa että sen vieressä sijaitsevassa Tiilimestarin talossa.

Yhden hengen hotellihuone Mukkulan Kartanossa Lahdessa

Mukkulan Kartano – Täyden palvelun majoitus Lahti

Ystävällinen henkilökuntamme odottaa sinua ja on valmiina palvelemaan. Meille jokaisen asiakkaan tyytyväisyys ja tasokas palvelu ovat sydämen asia. Yhdessä teemme vierailustasi onnistuneen ja ainutlaatuisen.

Mukkulan Kartanon ravintolan aamiainen on herkullinen ja monipuolinen aloitus päivään. Yöpyminen sisältää aina aamiaisen, joka tarjoillaan Kartanosalissa. Tyylikkäästi katettu aamiaispöytä tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin makumieltymyksiin.

Mukkulan Kartanon mailla Lahdessa yöpyminen on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea kartanon ylellisen lumon ja nauttia laadukkaasta majoituksesta. Mukkulan Kartano on kutsuva hotelli, Lahti kaunis miljöö vierailla ja viihtyä.

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta majoituselämyksestä Mukkulan Kartanossa!

Tervetuloa yöpymään Mukkulan Kartanoon. Meillä yöpyy niin yksittäiset lomailijat kuin isommatkin ryhmät. Majoitamme mielellämme myös juhlakansan ja kokousvieraat . Ota yhteyttä ja tee varaus

Varaa huone Mukkulan Kartanon vastaanotosta: visit@mukkulankartano.fi

Sähköposti Yhteydenottopyynto

Ryhmävaraukset:
Vanajanlinnan myyntipalvelu
p. 0300 870 579 (0,8 €/min + pvm/mpm)
mukkulankartano@mukkulankartano.fi

Soita Sähköposti

Mukkulan Kartano
Ritaniemenkatu 10 (saapuminen)
Niemenkatu 30 (postiosoite)
FIN-15240 Lahti
Finland

Vastaanotto
Puh. 040 6581 881
visit@mukkulankartano.fi

Call us E-mail

Vanajanlinna Groupin myyntipalvelu
Arkisin klo 8.00-17.00
Puh. 0300 870 579 (0,8 €/min+pvm/mpm)
mukkulankartano@mukkulankartano.fi


Resort Manager Tiina Aalto

Puh. 040 5119 458
tiina@mukkulankartano.fi

Kohteet

Vanajanlinna Group

© 2024 Quux Oy
© 2024 Quux Oy