RANTASAUNA

Tästä eivät suomalaisen saunaillan puitteet enää parane! Mukkulan Kartanon rantasauna tarjoaa unohtumattoman kokemuksen Vesijärven rannalla Lahdessa. Rantasauna sijaitsee Mukkulan Kartanon välittömässä läheisyydessä, ja siellä on kaksi erillistä sauna- ja oleskelutilaa: William ja Anna. Nimensä nämä saunatilat ovat saaneet 1900-luvun alussa Kartanoa isännöineen von Hausenin -suvun isäntäparista. 
Mukkulan Kartanon Rantasauna Willamin oleskelutilan pöytä ja tuolit sekä oleskeluryhmä
Mukkulan Kartanon rantasauna Willamin löylyhuoneen lauteet

Rantasauna William

Max. 20 henkilöä

Mukkulan Kartanon Rantasauna Annan oleskelutilan istuinryhmät
Mukkulan Kartanon rantasauna Annan löylyhuoneen lauteet

Rantasauna Anna

Max. 13 henkilöä

Tässä sinulle viisi syytä, miksi Mukkulan Kartanon rantasauna on täydellinen valinta:

 
  • Perinteinen suomalainen sauna: Mukkulan Kartanon rantasaunan molemmat tilat on varusteltu perinteisellä suomalaisella saunalla, joka tarjoaa rentouttavan ja virkistävän kokemuksen. Saunan lämpö ja rauhoittava järven ääni yhdistyvät täydellisesti.
  • Upeat järvimaisemat: sauna sijaitsee aivan Vesijärven rannalla, joten voit nauttia upeista järvimaisemista saunomisen ohessa. Tunnelma on vertaansa vailla.
  • Monipuoliset tilat: William-tilaan mahtuu jopa 20 henkilöä ja Anna-tilaan 13 henkilöä. Voit vuokrata tilat joko yhdessä tai erikseen, joten ne sopivat niin suurempiin kuin pienempiinkin kokoontumisiin sekä saunailtoihin.
  • Modernit mukavuudet: William-tilassa on 75-tuumainen näyttö, johon voit yhdistää tietokoneen, joten voit järjestää vaikka pienimuotoisen kokouksen saunalla. Pöydän ääreen mahtuu istumaan yhteensä 10 henkilöä, ja takan edessä on 6 mukavaa nojatuolia.
  • Rauha ja rentoutuminen: Mukkulan Kartanon rantasauna tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja nauttia kartanon ympäristöstä. Voit pulahtaa saunasta järveen niin kesällä kuin talvellakin tai vain istua laiturilla ja katsella auringonlaskua.
Tule Mukkulan Kartanoon saunomaan upeissa saunatiloissa ja koe suomalainen saunaillan taika Vesijärven rannalla. Oli kyseessä sitten rentouttava hetki perheen ja ystävien kanssa tai kokous, jossa yhdistyvät perinne ja moderni mukavuus, Mukkulan Kartanon rantasaunat tarjoavat kaiken tarvittavan. Varusta itsesi uimapuvulla ja valmistaudu unohtumattomaan saunaelämykseen!
 
Rantasaunalle voit tuoda omat juomat sekä tarjoilut mukanasi, mutta myös Mukkulan Kartanosta voi ostaa saunalle mietoja juomia (max. 5,5 %) sekä tilata saunamenun Kartanon ravintolasta toimitettuna saunalle. Kysy lisää Mukkulan Kartanon vastaanotosta.
 
 
Pyydä tarjous:
 
Pyydä tarjouksen yhteydessä myös ehdotus ryhmällenne sopivasta saunamenusta tai kartanoillallisesta Mukkulan Kartanon ravintolassa!
 

Mukkulan Kartano
Ritaniemenkatu 10 (saapuminen)
Niemenkatu 30 (postiosoite)
FIN-15240 Lahti
Finland

Vastaanotto
Puh. 040 6581 881
visit@mukkulankartano.fi

Call us E-mail

Vanajanlinna Groupin myyntipalvelu
Arkisin klo 8.00-17.00
Puh. 0300 870 579 (0,8 €/min+pvm/mpm)
mukkulankartano@mukkulankartano.fi


Resort Manager Tiina Aalto

Puh. 040 5119 458
tiina@mukkulankartano.fi

Kohteet

Vanajanlinna Group

© 2024 Quux Oy
© 2024 Quux Oy