SAUNATILAT LAHTI – PERINTEISET LÖYLYT VESIJÄRVEN RANNALLA

Tästä eivät saunaillan puitteet enää parane! Mukkulan Kartanon rantasauna Lahdessa Vesijärven rannalla tarjoaa unohtumattoman kokemuksen. Tunnelmalliset saunatilat ja perinteiset suomalaiset saunat yhdessä kauniin järvimaiseman kanssa luovat täydellisen kokonaisuuden erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Rantasauna sijaitsee Mukkulan Kartanon välittömässä läheisyydessä. Meillä on kaksi erillistä sauna- ja oleskelutilaa. William on hieman isompi tiloiltaan. Sinne mahtuu enintään 20 henkilöä. Toinen sauna tiloineen on Anna. Anna palvelee enintään 13 henkilöä kerrallaan. Nimensä nämä tunnelmalliset saunatilat ovat saaneet 1900-luvun alussa Kartanoa isännöineen von Hausenin -suvun isäntäparista. 

Kun etsit perinteistä ja samalla toimivaa kokonaisuutta saunaillan järjestämiseen, meillä on sinulle juuri oikea saunatila. Lahti ja Vesijärvi luovat kauniin miljöön pedaten täydellistä tunnelmaa saunomisen lomaan. Mukkulan Kartanon Ravintola mahdollistaa ennakkotilauksesta tarjoilut kruunaamaan tilaisuuden.

Pyydä tarjous:

 

Mukkulan Kartanon rantasauna Willamin löylyhuoneen lauteet
Mukkulan Kartanon Rantasauna Willamin oleskelutilan pöytä ja tuolit sekä oleskeluryhmä

Rantasauna William

Max. 20 henkilöä

Mukkulan Kartanon Rantasauna Annan oleskelutilan istuinryhmät
Mukkulan Kartanon rantasauna Annan löylyhuoneen lauteet

Rantasauna Anna

Max. 13 henkilöä

Mukkulan Kartanon saunatilat Lahdessa ovat täydellinen valinta 

Mukkulan Kartanon rantasaunan molemmat tilat on varusteltu perinteisellä suomalaisella saunalla, joka tarjoaa rentouttavan ja virkistävän kokemuksen. Saunan lämpö ja rauhoittava järven ääni yhdistyvät täydellisesti.

Vuokrattava saunatila sijaitsee aivan Vesijärven rannalla, joten voit nauttia upeista järvimaisemista saunomisen ohessa. Tunnelma on vertaansa vailla.

William-tilaan mahtuu jopa 20 henkilöä ja Anna-tilaan 13 henkilöä. Voit vuokrata tilat joko yhdessä tai erikseen, joten ne sopivat niin suurempiin kuin pienempiinkin kokoontumisiin sekä saunailtoihin.

Saunatiloissa on modernit mukavuudet. William-tilassa on 75-tuumainen näyttö, johon voit yhdistää tietokoneen, joten voit järjestää vaikka pienimuotoisen kokouksen saunalla. Pöydän ääreen mahtuu istumaan yhteensä 10 henkilöä, ja takan edessä on 6 mukavaa nojatuolia.

Mukkulan Kartanon rantasauna tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja nauttia kartanon ympäristöstä. Voit pulahtaa saunasta järveen niin kesällä kuin talvellakin tai vain istua laiturilla ja katsella auringonlaskua.

Tule saunomaan Mukkulan Kartanoon upeisiin saunatiloihin Lahteen. Koe suomalainen saunaillan taika Vesijärven rannalla. Oli kyseessä sitten rentouttava hetki perheen ja ystävien kanssa tai kokous, jossa yhdistyvät perinne ja moderni mukavuus, Mukkulan Kartanon rantasaunat tarjoavat kaiken tarvittavan. Varusta itsesi uimapuvulla ja valmistaudu unohtumattomaan saunaelämykseen!

Rantasaunalle voit tuoda mukanasi omat juomat sekä tarjoilut tai ostaa Mukkulan Kartanosta saunalle mietoja juomia (max. 5,5 %). Voit myös tilata saunamenun Kartanon ravintolasta toimitettuna saunalle. Kysy lisää Mukkulan Kartanon vastaanotosta.

Pyydä tarjous:
Pyydä tarjouksen yhteydessä myös ehdotus ryhmällenne sopivasta saunamenusta tai kartanoillallisesta Mukkulan Kartanon ravintolassa!
 

Mukkulan Kartano
Ritaniemenkatu 10 (saapuminen)
Niemenkatu 30 (postiosoite)
FIN-15240 Lahti
Finland

Vastaanotto
Puh. 040 6581 881
visit@mukkulankartano.fi

Call us E-mail

Vanajanlinna Groupin myyntipalvelu
Arkisin klo 8.00-17.00
Puh. 0300 870 579 (0,8 €/min+pvm/mpm)
mukkulankartano@mukkulankartano.fi


Resort Manager Tiina Aalto

Puh. 040 5119 458
tiina@mukkulankartano.fi

Kohteet

Vanajanlinna Group

© 2024 Quux Oy
© 2024 Quux Oy