oiva-raportti

Oiva-raportti tuo elintarvikevalvonnan tarkastustietoja kuluttajien tietoon. Elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta ja julkaisevat tarkastustulokset hymynaamoin. Tutustu Vanajanlinna Groupin kohteiden Oiva-raportteihin Ruokaviraston Oivahymy-sivustolla. Syötä hakuun kohde, jonka raporttiin haluat tutustua, ja klikkaa ’Hae yrityksiä’. Vanajanlinna Groupin kohteet Vanajanlinna, Linna Golfin klubiravintola Slotte, Metsänvartijan Tila, Mukkulan Kartano ja Levi Spirit Lounge ovat kaikki saaneet oivia tuloksia raporteillensa. 

Oiva sinettilogo

Tervetuloa nauttimaan ravintolapalveluista Vanajanlinna Groupin eri kohteissa! Myyntipalvelumme on mielellään apunanne erilaisten tilaisuuksien järjestämisessä. Kokoukset, koulutukset, illalliset, pikkujoulut, häät, syntymäpäivät – oli kyseessä millainen tapahtuma tahansa, Vanajanlinna Groupista löytyy tilaisuutenne luonteeseen sopivat tilat ja tarjoilut. À la carte-ravintola palvelee Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa, tarkista aukioloajat sivustolta. Lisäksi Hämeenlinnassa sijaitsevan Linna Golfin Klubiravintola Slotte palvelee golfkauden ajan päivittäin niin golffareita, Vanajanlinnan hotellivieraita kuin satunnaisia matkaajiakin. Muissa kohteissa, Metsänvartijan Tilalla, Mukkulan Kartanossa ja Levi Spirit Loungessa ruokailut onnistuvat ryhmille ennakkotilauksesta.

Löydä oma kohteesi ja kysy lisää, täältä löydät yhteystietomme.

Vanajanlinna Group - Ravintolapalvelut

Hämeenlinnassa sijaitseva Vanajanlinna on kautta aikojen kestinnyt vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Puhtaat maut ja paikallisten tuottajien tarjonta ovat ravintolamme kulmakiviä.

Tutustu

Suomen kärkikastiin lukeutuva Linna Golf on Suomen ainoa European Tour Courses -golfkenttä. Sen palkittu Klubiravintola Slotte palvelee golfkaudella päivittäin, muina aikoina tilauksesta.

 

Tutustu

Metsänvartijan Tila Janakkalassa on täydellinen ympäristö kokouksille ja juhlille keskellä huikean kaunista järviluontoa. Keittiön tarkoin valitut maut ja tuoksut viimeistelevät ryhmäsi maalaiselämyksen.

 

Tutustu

Ravintola Mukkulan Kartanossa Lahdessa perustaa ruokafilosofiansa tinkimättömän tyylikkääseen makumaailmaan. Ravintolan kulmakiviä ovat selkeät ja puhtaat maut sesonkien parhaista antimista, paikalliset tuottajat sekä ripaus historiaa.

 

Tutustu

Levi Spirit -huvilat Levillä, keskellä Lapin kauneinta luontoa edustavat todellista arktista luksusta. Alueen keskus Levi Spirit Lounge on monipuolinen, moderni ja helposti muunneltava viihtyisä tilausravintolatila kaikenlaisiin intiimeihin perhe- tai yritystilaisuuksiin.

Tutustu

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux oy