JUHLATILAT LAHTI – TUNNELMALLISET JUHLAT JA HÄÄT MUKKULAN KARTANOSSA

Etsitkö täydellistä juhlatilaa Lahdessa, jossa järjestää unohtumattomat juhlat tai satumaiset häät? Mukkulan Kartanon romanttisen kaunis miljöö kutsuu juhlimaan. Tämä historiallinen kartano sijaitsee kauniilla paikalla Vesijärven rannalla. Meillä on upeat puitteet niin pienille, intiimeille juhlille kuin suuremmillekin yritystilaisuuksille, syntymäpäiville ja häille.

Kartano miljöönä antaa juhlatilaisuuksille kauneimmat raamit ja ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä kattavat juhlapalvelumme täydentävät tilaisuutesi. Oli kyseessä sitten ristiäiset, polttarit, häät, synttärit, pikkujoulut tai yritysjuhlat, meiltä löydät sopivat juhlatilat. Lahti mahdollistaa sijaintinsa puolesta juhlakansan saapumisen vaivattomasti kauempaakin.

Voit luottaa siihen, että saamme juhlasi loistamaan aina syntymäpäiväkakusta yritysjuhlien tarjoiluihin saakka. Kartanon anniskeluoikeudet antavat mahdollisuuden juhlia pikkutunneille asti, ja kartanohotellin majoitustilat kutsuvat juhlijoita yöpymään.

Juhlat ja häät Lahdessa Mukkulan Kartanossa ovat elämys vailla vertaa!

Pyydä tarjous
Juhlakattaus Mukkulan Kartanon Kartanosalin pöydässä juhlia tai häitä varten

Uniikit kartanon juhlatilat Lahdessa ja täyden palvelun juhlatilaisuudet

Mukkulan Kartano panostaa laadukkaaseen palveluun, jotta juhlistasi tulee juuri sellaiset kuin olet haaveillut. Tasokas palvelumme ja juhliisi sopivat juhlatilat yhdessä takaavat sinulle vapauden nauttia. Me mahdollistamme kartanon tunnelman sekä juhlatilat Lahdessa ja sinä saat unelmiesi juhlat.

Keittiömme tarjoaa sekä valmiita menukokonaisuuksia että juuri sinun juhliisi räätälöityjä tarjoilukokonaisuuksia. Kartanosaliin mahtuu ruokailemaan 50 henkilöä. Vihreä ja Sininen kabinetti mukaan lukien Kartanossa voi samanaikaisesti ruokailla 76 henkilöä.

 

Mukkulan Kartano hurmaa vierailijansa heti ensi silmäyksellä. Kartanon upea pihapiiri ja vehreät puistot tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet ulkoilmajuhlille, kuten kesähäille tai puutarhajuhlille. Historiallista ja kaunista tunnelmaa huokuvat sisätilat ovat vaikuttava kokonaisuus, josta löytyy juhlatilat vuodenajasta riippumatta erilaisiin juhliin.

Sadunhohtoinen hääjuhla vailla vertaa 

Hääjuhlat Mukkulan Kartanossa ovat kuin suoraan sadusta. Juhlatilat ja miljöö tarjoavat mahdollisuuden ainutlaatuisten häidenne toteuttamiseen. Voitte halutessanne viettää romanttisen vihkitilaisuudenkin kartanon puutarhassa. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa teitä suunnittelemaan unelmienne häät Lahdessa Mukkulan Kartanossa jokaista yksityiskohtaa myöden.

Mukkulan kartano mahdollistaa monipuoliset häätilat. Lahti itsessään tarjoaa luonnonkauniin ympäristön, jonne häävieraiden on helppo saapua kauempaakin. Vuodenajasta ja unelmienne häistä riippuen, hääjuhlan voi järjestää ulos kauniiseen kartanon pihapiiriin tai juhlaviin ja tunnelmallisiin sisätiloihin kartanon suojiin. 

Historiaa ja ylellisyyttä huokuvat satuhäät Lahdessa toteutuvat Mukkulan Kartanolla!

Hääpari leikkaamassa hääkakkua Mukkulan Kartanon Kartanosalissa Lahdessa

Ainutlaatuiset ja arvoisesi juhlat

Tule ja tutustu Mukkulan Kartanoon juhlatiloihin ja palveluihin. Anna meille mahdollisuus tehdä juhlistasi unohtumattomat. Riippumatta juhliesi teemasta ja sisällöstä, olemme täällä auttaaksemme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi juhlat, jotka ylittävät odotuksesi.

Mukkulan Kartano on ihanteellinen paikka myös yritystapahtumille ja kokouksille. Voit tutustua kokoustiloihimme ja järjestää meillä onnistuneet yritysjuhlat, kokoukset, koulutukset tai seminaarit.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juhlapaketti juuri sinun tarpeisiisi!

Soita Sähköposti yhteydenottopyyntö Pyydä tarjous
Mukkulan Kartano / Vanajanlinnan myyntipalvelu
p. 0300 870 579 (0,8 €/min + pvm/mpm)
 
Mukkulan kartanon vastaanotto
 

Mukkulan Kartano
Ritaniemenkatu 10 (saapuminen)
Niemenkatu 30 (postiosoite)
FIN-15240 Lahti
Finland

Vastaanotto
Puh. 040 6581 881
visit@mukkulankartano.fi

Call us E-mail

Vanajanlinna Groupin myyntipalvelu
Arkisin klo 8.00-17.00
Puh. 0300 870 579 (0,8 €/min+pvm/mpm)
mukkulankartano@mukkulankartano.fi


Resort Manager Tiina Aalto

Puh. 040 5119 458
tiina@mukkulankartano.fi

Kohteet

Vanajanlinna Group

© 2024 Quux Oy
© 2024 Quux Oy