JUHLAT JA HÄÄT

Juhlat ja häät Mukkulan Kartanossa – toteutamme unelmasi! Kartanon romanttisen kaunis miljöö kutsuu juhlaan. Etsitkö täydellistä paikkaa järjestää unohtumattomat juhlat tai satumaiset häät Lahden upeissa maisemissa? Mukkulan Kartano tarjoaa ainutlaatuisen ja romanttisen ympäristön juhlien järjestämiseen. Tämä historiallinen kartano sijaitsee kauniilla paikalla Vesijärven rannalla, ja se tarjoaa upeat puitteet niin pienille, intiimeille juhlille kuin suuremmillekin yritystilaisuuksille, syntymäpäiville ja häille.
Juhlakattaus Mukkulan Kartanon Kartanosalin pöydässä juhlia tai häitä varten

Mukkulan Kartano hurmaa vierailijat heti ensi silmäyksellä. Kartanon upea pihapiiri ja vehreät puistot tarjoavat upeat mahdollisuudet ulkoilmajuhlille, kuten kesähäille tai puutarhajuhlille. Kartanon sisätilat ovat yhtä vaikuttavat, ja ne sopivat erinomaisesti vuodenajasta riippumatta järjestettäviin juhliin. Kartano antaa mieleen jääville juhlatilaisuuksille kauneimmat raamit elämän kaikissa tilanteissa, oli kyseessä sitten ristiäiset, polttarit, häät, synttärit, pikkujoulut tai yritysjuhlat. Kartanosaliin mahtuu ruokailemaan 50 henkilöä. Vihreä ja Sininen kabinetti mukaan lukien Kartanossa voi samanaikaisesti ruokailla 76 henkilöä.

Mukkulan Kartano panostaa laadukkaaseen palveluun, jotta juhlistasi tulisi juuri sellaiset kuin olet ne kuvitellut. Keittiömme tarjoaa valmiita menukokonaisuuksia, mutta tarvittaessa räätälöimme ruokailun juuri sinun juhliisi sopivaksi. Voit luottaa siihen, että syntymäpäiväsi kakusta aina yritysjuhlien tarjoiluihin saamme juhlat loistamaan. Kartanon anniskeluoikeudet antavat mahdollisuuden juhlaan aina pikkutunneille asti, ja myös kartanohotellin majoitustilat ovat juhlijoiden käytössä. Juhlat ja häät Mukkulan Kartanossa ovat elämys vailla vertaa!

Hääpari leikkaamassa hääkakkua Mukkulan Kartanon Kartanosalissa Lahdessa

Hääjuhlat Mukkulan Kartanossa ovat kuin suoraan sadusta. Voitte halutessanne viettää romanttisen vihkitilaisuuden kartanon puutarhassa. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi häät joka yksityiskohtaa myöten.


Mukkulan Kartano on myös ihanteellinen paikka yritystapahtumille ja kokouksille. Tarjoamme myös hyvin varusteltuja kokoustiloja, jotta voit järjestää onnistuneet yritysjuhlat, kokoukset, koulutukset tai seminaarit.

Tule ja tutustu Mukkulan Kartanoon, ja anna meille mahdollisuus tehdä juhlistasi unohtumattomat. Riippumatta siitä, järjestätkö häät, yritysjuhlat, syntymäpäivät tai muut juhlat, olemme täällä auttaaksemme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlan, joka ylittää odotuksesi. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juhlapaketti juuri sinun tarpeisiisi!

Ota yhteyttä:
Vanajanlinnan myyntipalvelu
p. 0300 870 579 (0,8 €/min + pvm/mpm)
 
Mukkulan kartanon vastaanotto
 
Pyydä tarjous yhteydenottopyyntö

Mukkulan Kartano
Ritaniemenkatu 10 (saapuminen)
Niemenkatu 30 (postiosoite)
FIN-15240 Lahti
Finland

Vastaanotto
Puh. 040 6581 881
visit@mukkulankartano.fi

Call us E-mail

Vanajanlinna Groupin myyntipalvelu
Arkisin klo 8.00-17.00
Puh. 0300 870 579 (0,8 €/min+pvm/mpm)
mukkulankartano@mukkulankartano.fi


Resort Manager Tiina Aalto

Puh. 040 5119 458
tiina@mukkulankartano.fi

Kohteet

Vanajanlinna Group

© 2024 Quux Oy
© 2024 Quux Oy