OSALLISTU ARVONTAAN JA
VOITA KONSERTTILIPUT

Osallistu pika-arvontaan ja voita kaksi lippua Laulua Linnassa – konserttiin Vanajanlinnassa perjantaina 22.9.2023 klo 19.00 (voitto sisältää sisäänpääsyliput konserttiin, arvo 90 €).
Konsertissa esiintyvät Angelika Klas, Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo ja Jukka Saarman.

Voittajan on mahdollista erikseen ostaa paikat konsertti-illalliselle konsertin jälkeen hintaan 53 €/hlö. Tutustu menuun

Arvonta suoritetaan perjantaina 22.9. klo 10.00. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Laulua Linnassa - konsertti ja illallinen Vanajanlinnassa, esiintyjät Angelica Klas, Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo ja Jukka Saarman.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä:
Vanajanlinna Oy
Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
y-tunnus: 0761209-3
Myöhemmin ”järjestäjä”

Osallistumiskelpoisuus:
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, täysi-ikäiset henkilöt.
Arvontaan eivät saa osallistua järjestävän yrityksen henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä.

Osallistumisaika:
Arvontaan voi osallistua 21.9. klo 23.59 saakka, ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

Palkinto:
Osallistuneiden kesken arvotaan kaksi (2) lippua Laulua Linnassa-konserttiin Vanajanlinnassa perjantaina 22.9.2023 klo 19.00.
Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa, muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kuluista.

Arvonta:
Arvonta suoritetaan pe 22.9.2023 klo 10.00. Järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, järjestäjä arpoo uuden voittajan.

Järjestäjän vastuu:
Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

Henkilötietojen käsittely:
Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Rekisterinpitäjänä toimii Vanajanlinna Oy, joka vastaa arvonnan toteuttamisesta. Lisätietoja saat Vanajanlinna Oy:n tietosuojaselosteesta.
 
Sääntöjen muutokset ja tulkinta:
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- tai muiden virheiden korjaamiseksi osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Tutustu Vanajanlinnan tietosuojaselosteeseen.