Klubiravintola Slotte

Vanajanlinna Golf & Country Clubilla sijaitseva Klubiravintola Slotte palvelee golfkaudella toukokuulta lokakuulle niin golffareita, majoittujia kuin satunnaisia matkaajiakin viikon jokaisena päivänä.

Tarjolla on golfkauden ajan kahvilatuotteita. Kesäkuusta syyskuuhun saatavilla on myös lounas sekä maistuvia à la carte-annoksia.

Käsin tekeminen, rentous ja maku ovat keskiössä. Nämä arvot ovat läsnä kaikessa tekemisessä ja sen pohjalta on rakennettu elämyksellinen kokonaisuus. Valmistamme rentoa maistuvaa ruokaa modernilla otteella turhia hienostelematta. Laadukkaat kasvis- ja vegaaniruuat takaavat kasvissyöjille viimeisteltyjä vaihtoehtoja. Myös gluteeniton ruokavalio on huomioitu.

Juomapuolella tuomme makuja pientuottajaoluista, viinimaailma on rakennettu kiinnostavien uuden maailman viinien ympärille.

Kahvilalinjaston herkulliset leivät paistamme klubilla ja täytämme ne tuoreena aina saman päivän aamuna. Vaihtuvat leivonnaiset ovat alusta saakka oman keittiömme tuotantoa – varmasti tuoretta ja vastaleivottua. Tarjolla on mm. suolaisia kasvis- ja lihatäytteisiä piiraita, sekä tietenkin makeita herkkuja kuten cookiet, cupcaket sekä muffiinit.

Myymme myös kaikki annoksemme take-away muodossa mukaasi huoneeseen tai vaikka kierrokselle.

Klubiravintola Slotten aukioloajat:

Maanantai – Lauantai
8.00 – 22.00 Kahvila
11.00 – 21.00 A la Carte

Sunnuntai
8.00 – 21.00 Kahvila
11.00 – 20.00 A la Carte

Linna Golf on yksi Suomen parhaita golfkenttiä ja Klubiravintola Slotte toimii sen tasokkaana ravintolana.

 
 
Lisätiedot:
 
Vanajanlinnan vastaanotto:
 
Golfkaudella
Klubiravintola Slotte:
 
Golfkauden ulkopuolella Klubiravintola Slotte on avoinna tilauksesta, joten tiloissa järjestyy golfkauden ulkopuolella yksityistilaisuudet aina istuvasta illallisesta cocktail-tilaisuuteen.
 
Varaukset golfkauden ulkopuolella
Vanajanlinnan myyntipalvelu
0300 870577 (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi