KESÄTEATTERI Vanajanlinnan asiakkaille

Kesän 2024 majoittujan etu: Liput kesäteatteriin erikoishintaan 32 €

Taatusti hurmaava kesäteatterielämys erikoishinnalla 32 € / lippu (normaalisti 39 €) on sinun kun majoitut hotelli Vanajanlinnassa. Voit yhdistää tämän edun majoitukseen kuin majoitukseen: olit sitten golfaamassa, juhlavieraana tai muuten vain viihtymässä Vanajanlinnassa. Kesäteatterielämyksen tarjoaa Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri, joka sijaitsee Hämeenlinnan Kaupunginpuistossa, noin 12 kilometrin päässä Vanajanlinnasta.
 
Erikoishintaiset kesäteatteriliput kannattaa varata vastaanotostamme etukäteen, mutta voit myös tiedustella saatavutta paikan päällä Vanajanlinnan vastaanotosta.
 
Liput saatte nimellänne kesäteatterin portilla sijaitsevasta lipunmyynnistä ennen esitystä.
 
Varaa kesäteatteriliput nyt:
Vanajanlinnan vastaanotto
p. 0300 870 577 (0,8 €/min + pvm/mpm)
 
 

ELÄMÄLTÄ KAIKEN SAIN

Rakkautta ja komediaa. Koskettavaa ja elämänmakuista tunnelmaa. Tätä on luvassa tulevana kesänä, kun arvostelumenestys Elämältä kaiken sain -musiikkikomedia nähdään Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa. Tässä musiikkikomediassa Pepe Willbergin hitit kajahtavat komeasti loistavien laulajien ja live bändin esittäminä.

Elämältä kaiken sain on inhimillinen tarina rakkaudesta, elämästä ja vanhasta kitarasta, joka sotkee kaiken. Se on viihdyttävä ja romanttinen komedia, jossa elämä yllättää ja rakkaus kipunoi. Lopussa voi vain huokaista; mikään ei mennyt niin kuin piti, mutta kaikki meni silti ihan hyvin!
Huippumuusikoista koostuvan live bändin säestämän esityksen rooleissa nähdään jälleen erinomaisesti laulava, komediaa taitava näyttelijäkaarti. Aiemmilta kesiltä Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa tuttuja näyttelijöitä ovat Anna Hanski, Ilkka Merivaara ja Miikka J. Anttila. Uusina kasvoina Hämeenlinnassa nähdään Maija Rissanen, Petrus Kähkönen / Jarno Hyökyvaara ja Leena Rousti.

Käsikirjoitus: Osku Valve ja Otto Kanerva
Ohjaus: Otto Kanerva
Musiikin sovitus ja kapellimestari: Antti Vauramo

Tervetuloa nauttimaan viihdyttävästä ja tutuilla iskelmillä fiilistelevästä kesäteatteriesityksestä vehreään Kaupunginpuistoon!

 
Lisätietoja ja esitysajat www.hukteatteri.fi 
 
Esitykset 26.6.-17.8.2024 Hämeenlinnan Kaupunginpuistossa (Tampereentie 100, 13600 Hämeenlinna).
Esitys kestää noin 2 tuntia 15 minuuttia sisältäen väliajan
 
Kesäteatterissa on nouseva katsomo ja se on kokonaan katettu!
Kesäteatterin yhteydessä on myös runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
 
Tervetuloa viihtymään!
 
tutustu esitteeseen