Varaus- ja peruutusehdot

Varausehdot ryhmille ja yritysvarauksiin

Näitä ehtoja sovelletaan yritysten, yhdistysten ym. tekemiin varauksiin sekä vähintään 10 henkilön yksityishenkilöiden tekemiin ryhmävarauksiin.

Tutustu ryhmävarausehtoihin

 

Varausehdot yksityishenkilöiden varauksiin 1-9 henkilölle

Näitä ehtoja sovelletaan kuluttaja-asiakkaiden tekemiin alle 10 henkilön majoitusvarauksiin, mikäli erillistä sopimusta ei ole laadittu tai yksittäisen varauksen ehdoissa muuta mainita.

Vanajanlinnalla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, mikäli erityisehtojen käyttö on perusteltavissa hotellikohtaisten erityistapahtumien, juhlapyhäaattojen ja juhlapyhien, sesonkivaihteluiden tai majoitukseen liittyvien ruokailuiden tai muiden palvelujen vuoksi.

Kiintiövarauksissa, joissa huonevaraukset tehdään tapahtuman huonekiintiöstä sen omalla varaustunnuksella, noudatetaan ryhmävarausten peruutusehtoja.

Huoneet ovat käytettävissä saapumispäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka. 

Huonevarauksen voi perua veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä.
Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai saapumatta jättämisestä hotellilla on oikeus veloittaa vähintään yhden vuorokauden hinta veroineen.
Poikkeuksena oma tai läheisen sairastuminen, onnettomuus tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma, jolloin varauksen voi perua kokonaan kuluitta esittämällä syyn osoittavan luotettavan asiakirjan, esim. lääkärintodistuksen.

Peruutukset Vanajanlinnan vastaanottoon puhelimitse: 0300 870 577 (0,8 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse: vastaanotto@vanajanlinna.fi.

Internet-varausjärjestelmämme kautta tehdyistä huonevarauksista palautamme maksetun summan vähennettynä 25 €:n toimistokuluilla mikäli peruutus tapahtuu saapumista edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista Vanajanlinnalla on oikeus pidättää maksettu summa kokonaisuudesssan.

Varattu hotellihuone sekä muut mahdolliset lisäpalvelut maksetaan paikan päällä päälinnalla sijaitsevassa vastaanotossamme mikäli kyseessä ei ole internet-varausjärjestelmässä tehty ennakkoon maksettu varaus. Hyväksytyt maksutavat ovat käteinen ja yleisimmät maksukortit.