Upeat juhlatilat kaikkiin juhliin – järjestä häät, syntymäpäiväjuhlat tai yritysjuhlat Vanajanlinnassa

Juhlatila on tärkeä osa onnistuneita juhlia. Vanajanlinna on suosittu juhlapaikka, jossa järjestät kaikki elämäsi juhlat. Meiltä löydät monta näyttävää ja tunnelmallista juhlatilaa, jotka sopivat niin muutaman hengen lämminhenkisiin syntymäpäiväjuhliin kuin suuriin romanttisiin häihinkin. Juhlatilan hintaan sisältyy aina tyylikäs kattaus, valkoiset pöytäliinat ja kangasservietit sekä tuikkukynttilät.
 
Meillä onnistuvat myös erilaiset yritysjuhlat kuten pikkujoulut tai vuosijuhlat. Isommatkin yritysjuhlat järjestyvät, sillä suureen Juhlapaviljonkiin mahtuu cocktailtilaisuudessa jopa 500 vierasta. Juhlapaviljonki on käytettävissä toukokuun alusta lokakuun alkuun.
 
Tiesithän, että voit vuokrata myös koko Linnan käyttöösi juhlien ajaksi?
Tarkemmat tilaesittelyt löydät täältä
Tutustu tiloihin virtuaalikierroksella
 
Vanajanlinnan kehuttu keittiö valmistaa herkulliset ja juhlavat tarjoilut. Mikäli valmiista menuehdotuksista ei löydy sopivaa, menukokonaisuutta voidaan myös räätälöidä juuri teidän toiveidenne mukaisesti. Ja ravintolamme viinituntijat valitsevat menuihin sopivat, laadukkaat juomat.
 
Mikäli juhlavieraat tarvitsevat majoitusta, hotellistamme löytyy jopa 200 majoituspaikkaa. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin
Majoitusta on useassa eri rakennuksessa alueellamme, tutustu aluekarttaamme täällä
Koko juhlaseurue voi jäädä majoittumaan ja nauttia vielä aamulla yhteisen aamiaisen ennen kotimatkaa. Juhlavieraiden autoille löytyy myös paljon ilmaista pysäköintitilaa.
 
Suunnitteletko häitä? Tutustu hääsivustoomme
 
Kokenut henkilökuntamme huolehtii siitä, että juhlien järjestäjänä voi huoletta saapua paikalle tietäen, että kaikki on kohdallaan juuri silloin kun pitääkin. Juhlien järjestäminen Vanajanlinnassa on helppoa, ja juhlapäivänä voit keskittyä vieraisiin sekä varsinaiseen juhlaan!
 
Vanajanlinnassa vietetään monenlaisia juhlia: yritysjuhlat ja asiakasjuhlat, pikkujoulut, rapujuhlat, syntymäpäivät, kastetilaisuudet, muistotilaisuudet, polttarit, luokkakokoukset ja sukujuhlat. Oli kyseessä minkälaiset juhlat tahansa, autamme mielellämme!
 
Tervetuloa Vanajanlinnaan!
 
Varaukset ja lisätiedot:
Vanajanlinnan myyntipalvelu
p. 0300 870 577 (0,8 €/min+pvm/mpm)
 
Pyydä tarjous

Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna

Puh. 0300 870577  (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux Oy