Ohjelmapalvelut

Yhteistyökumppaneidemme avulla järjestyy erilaisia ohjelmia tiimikisailusta murhamysteeriin ja joogasta pyöräilyyn. Monipuoliset aktiviteetit, leikkimieliset kisat, pulmapelit tai välinevuokraus, kaikki onnistuu ammattitaitoisten kumppaniemme kautta.
Kysy lisää myyntipalvelusta: vanajanlinna@vanajanlinna.fi

 

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa toimintaa ryhmällesi! Raikas tuulahdus monipuolisia aktiviteetteja sekä ohjaajat, joilla on hymy herkässä ja homma hanskassa. Meillä on ollut ilo vuosien ajan tehdä yhteistyötä ja todeta kerta toisensa jälkeen Fenixläisten ammattitaito ja hymy, jonka ohjelmat jättävät asiakkaan kasvoille. 

Tutustu esimerkkiohjelmiin Välinevuokraus Ohjelmapalveluiden toimitus- ja peruutusehdot
Fenix Ohjelmapalvelut Oy
Jyri Reinikka 040-5261 261 / Kirsi Reinikka 044-5919 799
 
Action Factory Finland Oy toimittaa tilauksesta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivat aktiviteetit ja tarvittaessa järjestää vaikka useamman tunnin kestävän aktiviteettikisailu-kokonaisuuden.
Mysteeripelit, mobiilitiimipelit, ulko- ja sisäohjelmat, kysy lisää ja löydämme juuri teille sopivan aktiviteetin.
 
Action Factory Finland Oy
Lasse Pakarinen 0400 482 012
 

Linna Golfin laadukkaat opetuspalvelut tuottaa Suomen johtava ja monipuolisin golfkoulu, Pego Golf School, opettajinaan kokeneet ja asiakasläheiset PGA Prot Juha-Pekka Peltomäki ja Toni Karjalainen. Varaa ryhmällesi golfiin tutustuminen tai jos golf on jo kaikille tuttu laji, opetustuokio huippuopettajien johdolla.

Tutustu opetuspalveluihin

Mielen liekki vastaa monipuolisilla palautumisohjauksilla (mm. asahi, mindfulness, yin-jooga) erilaisten kohderyhmien vaihteleviin palautumisen tarpeisiin ja jaksamisen haasteisiin. Palvelun kruunaa ammattitaitoinen, iloinen ja läsnäoleva ohjaus. Palautumista tukevat palvelut ovat suosittu ratkaisu niin yritysten, yhdistysten kuin yksityishenkilöidenkin virkistymis- ja hyvinvointihetkiin, joko säännöllisinä tunteina tai kertaluontoisina kokeiluina. Yhdessä koetut harjoitteet auttavat löytämään keinoja kiireen katkaisuun ja kestävään keho-mielen arkeen. Palautumisohjaukset kehittävät myös tärkeänä arjen ja työelämän taitona pidettyä itsetuntemusta. Mielen liekki tarjoaa myös työnohjausta, ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa sekä Metsämieli-koulutuksia.

Mielen liekki
www.mielenliekki.fi
mielenliekki@gmail.com
Elina Lilja  040 5033 154