Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut Vanajanlinnassa järjestyy huolella valikoitujen, ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme avulla. Valikoimissa on erilaisia ohjelmia tiimikisailusta murhamysteeriin ja joogasta pyöräilyyn. Monipuoliset aktiviteetit, leikkimieliset kisat, pulmapelit, rentouttavat hetket, golfopetus, maastoajo tai vaikka välinevuokraus onnistuvat kaikki laadukkaitten kumppaneidemme kautta. 


Ohjelmapalveluista Vanajanlinnassa voit kysyä lisää myyntipalvelustamme:
vanajanlinna@vanajanlinna.fi
p. 0300 870 577 €(0,8 €/min+pvm/mpm)

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa toimintaa ryhmällesi! Raikas tuulahdus monipuolisia aktiviteetteja sekä ohjaajat, joilla on hymy herkässä ja homma hanskassa. Meillä on ollut ilo vuosien ajan tehdä yhteistyötä ja todeta kerta toisensa jälkeen Fenixläisten ammattitaito ja hymy, jonka ohjelmat jättävät asiakkaan kasvoille. Fenix Ohjelmapalveluilta voit myös vuokrata erilaisia välineitä hotellivierailuisi ajaksi. Lähde omatoimisesti kanootilla melomaan Katumajärvelle tai Fatbikellä tutkimaan Hämeenlinnan pyöräilyreittejä, kaikki nämä ja paljon muuta löydät Fenix Ohjelmapalveluiden vuokrausvalikoimasta.

Tutustu esimerkkiohjelmiin Välinevuokraus Ohjelmapalveluiden toimitus- ja peruutusehdot
Fenix Ohjelmapalvelut Oy
Jyri Reinikka 040-5261 261 / Kirsi Reinikka 044-5919 799
 
Land Rover Experiene Finland tarjoaa upeita maastoajoelämyksiä. Land Rover on auto joka tunnetaan ympäri maailman luotettavana kulkijana haasteellisissakin olosuhteissa. Hämeenlinnassa sijaitseva Kruununmylly ympäristöineen tarjoaa ainutkertaiset olosuhteet maastossa autolla ajamiseen, vain muutaman kilometrin päässä Vanajanlinnasta! Käytössä on lähes tuhannen hehtaarin verran maastoa Land Rover Experience elämyksen toteuttamiseen.
 
Land Rover Experience Finland
lre.fi
minna.sillankorva@lre.fi
Minna Sillankorva 0400 712385
Action Factory Finland Oy toimittaa tilauksesta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivat aktiviteetit ja tarvittaessa järjestää vaikka useamman tunnin kestävän aktiviteettikisailu-kokonaisuuden.
Mysteeripelit, mobiilitiimipelit, ulko- ja sisäohjelmat, kysy lisää ja löydämme juuri teille sopivan aktiviteetin.
 
Action Factory Finland Oy
Lasse Pakarinen 0400 482 012

Mielen liekki vastaa monipuolisilla palautumisohjauksilla (mm. asahi, mindfulness, yin-jooga) erilaisten kohderyhmien vaihteleviin palautumisen tarpeisiin ja jaksamisen haasteisiin. Palvelun kruunaa ammattitaitoinen, iloinen ja läsnäoleva ohjaus. Palautumista tukevat palvelut ovat suosittu ratkaisu niin yritysten, yhdistysten kuin yksityishenkilöidenkin virkistymis- ja hyvinvointihetkiin, joko säännöllisinä tunteina tai kertaluontoisina kokeiluina. Yhdessä koetut harjoitteet auttavat löytämään keinoja kiireen katkaisuun ja kestävään keho-mielen arkeen. Palautumisohjaukset kehittävät myös tärkeänä arjen ja työelämän taitona pidettyä itsetuntemusta. Mielen liekki tarjoaa myös työnohjausta, ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa sekä Metsämieli-koulutuksia.

Mielen liekki
www.mielenliekki.fi
mielenliekki@gmail.com
Elina Lilja  040 5033 154

Kaipaatko motivaatioluentoa, mukavaa yhteistä tekemistä tai niiden kombinaatiota? Wellbeing Superstars auttaa mielellään!

Wellbeing Superstars
www.wellbeingsuperstars.com

Tutustu palveluihin

Linna Golfin laadukkaat opetuspalvelut tuottaa Suomen johtava ja monipuolisin golfkoulu, Pego Golf School, opettajinaan kokeneet ja asiakasläheiset PGA Prot Juha-Pekka Peltomäki ja Toni Karjalainen. Varaa ryhmällesi golfiin tutustuminen tai jos golf on jo kaikille tuttu laji, opetustuokio huippuopettajien johdolla.

Tutustu Linna Golfin opetuspalveluihin

 

Golfpro Ari Koski opastaa ammattaitaidolla ja kokemuksella golfin saloihin. Olit sitten vasta tutustumassa lajiin tai jo pitkään harrastanut, Ari antaa hyvät vinkit ja parhaat käytännöt miten selviät parhaiten Linna Golfin bunkkereista, raffista ja liukkaista greeneistä. Ja jos et vielä tiedä, niin Ari kertoo mitä kaikki nämä ja monet muut lajiin liittyvät sanat tarkoittavat! Saatavilla on niin yksityistunteja, alkeiskurssi kuin kierros kentällä pron kanssa.

Tutustu Ari Kosken opetuspalveluihin