HOTELLI VANAJANLINNA

Hämeenlinnassa sijaitseva Hotelli Vanajanlinna on palkittu ja arvostettu kokous-, tapahtuma ja juhlapaikka.
 
Vanajanlinna on korkeatasoinen kokouspaikka ja lisäksi myös erilaisten juhlien ja yksittäisten matkailijoiden kohde. Tilaisuudet onnistuvat tutkitusti Vanajanlinnassa ja asiakkaidemme onnistunut tilaisuus onkin meille vanajanlinnalaisille kunnia-asia.
 
Vanajanlinnassa järjestät tapahtumat aina kokouksesta konferenssiin tai saunaillasta sukujuhliin. Olit sitten järjestämässä 2 hengen romanttista viikonloppua, 10 hengen kokousta, 100 hengen tapahtumaa tai 1000 hengen henkilöstöpäiviä, voit aina kääntyä puoleemme. Idyllinen linnamiljöö on kuin toinen todellisuus, jossa vieraasi viihtyvät. Henkilökuntamme huolehtii sinusta ja vieraistasi, jotta voit itse keskittyä olennaiseen!
 
Tärkein vahvuutemme ja menestyksemme avaintekijä on ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta, joka on sisäistänyt palvelumme korkean laadun tärkeyden. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkasti alusta alkaen. Jokainen tilaisuus ja tapahtuma on aina järjestäjänsä näköinen. Monipuoliset tilat ja keittiömme herkut mukautuvat kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin. 
 
Vanajanlinnan pihapiirissä sijaitsee myös Suomen kärkikastiin lukeutuva Linna Golfin golfkenttä, joka on Suomen ainoa European Tour Courses –kenttä. Linna Golf on sijoittunut perustamisestaan lähtien (v. 2005) erityyppisissä vuosittaisissa pelaajaäänestyksissä kärkisijoille ja Klubiravintola Slotte on palkittu useasti Suomen parhaaksi.

Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna

Puh. 0300 870577  (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2023 Quux Oy