HOTELLI HÄMEENLINNASSA –

HISTORIALLINEN HOTELLI VANAJANLINNA

Vanajanlinna on ylellinen ja historiallinen hotelli Hämeenlinnassa. Yli 100-vuotiaan vaiherikkaan historiansa aikana Vanajanlinna on kestittänyt lukuisia vieraita. Tämä upea palkittu hotelli Hämeenlinnan keskustan lähettyvillä tarjoaa tasokasta palvelua. Meille tervetulleita ovat kaikki yksittäisistä vieraista kokous-, tapahtuma- ja juhlakansaan.

Hotelli Vanajanlinna sijaitsee sopivan matkan päässä Hämeenlinnan keskustan hulinasta. Tunnelmalliset huoneemme, rauhallinen miljöö ja ystävällinen palvelu takaavat rentouttavan elämyksen. Huoneissamme historia havisee modernien mukavuuksien kanssa sopusoinnussa. Saat sukeltaa ylelliseen linnatunnelmaan ja nauttia korkeatasoisesta palvelusta.

Omassa rauhassaan kauniin luonnon ympäröimänä löytyy 200 vuodepaikkaa. Tunnelmaltaan perinteistä, linnamaista ja modernia. Hotellin ravintola Carl Wilhelm loihtii huippuunsa hiotut herkut ja monipuolinen aamiainen herättää mukavasti uuteen päivään. Linnan tasokas kuntosali sekä rentouttavat hierontapalvelut täydentävät vierailua. Löylyistä pääsee nauttimaan pohjakerroksen saunassa ja rantasaunalla Katumajärven rannalla. Saunatilat voi varata käyttöönsä erikseen.

Tule viettämään hotellilomaa meille tunnelmalliseen Vanajanlinnaan!

VARAA HUONE VIRTUAALIKIERROS

Historiaa, ylellisyyttä ja monipuolista palvelua – Hotelli Hämeenlinnan Vanajanlinna

Vanajanlinna on tunnelmaa huokuva korkeatasoinen kokous- ja juhlapaikka sekä yksittäisten matkailijoiden hotelli. Hämeenlinna kaupunkina kätkee sisäänsä paljon historiaa ja myös Hotelli Vanajanlinna kertoo monimuotoista tarinaansa kävijöilleen. Linnan historian kuiskeen kuulee joka askeleella. Vanajanlinna mahdollistaa aikamatkan menneeseen, 100 vuoden takaiseen tunnelmaan.

Meiltä voit varata opastetun esittelykierroksen linnassa, jossa kuulet alueen sekä Vanajanlinnan värikkäästä historiasta. Hotelli Vanajanlinna onkin museoviraston suojelema hotelli. Hämeenlinna on keskeisen sijaintinsa, merkityksellisen historiansa ja kauniin läsnäolevan luontonsa vuoksi suosittu matkailukohde.

Tule ja koe hotelliloma Vanajanlinnan vieraana.

VARAA HUONE Ravintolat
Hotelli Hämeenlinna - Vanajanlinnan historiallinen miljöö
Vanajanlinna ravintola Hämeenlinnassa on lämminhenkinen ja idyllinen paikka..

Uniikit huoneet ja ainutlaatuinen tunnelma

Hotelli Vanajanlinnan päälinnan alueelta löytyy 34 kaunista ja keskenään erilaista uniikkia hotellihuonetta. Linnan pihapiirissä sijaitsevat Ratsulan päärakennus huoneineen sekä Ratsulan huoneistot.

Lisäksi meillä on tarjolla Golfklubilla sijaitsevat Grand ja Club Suitet sekä golfkentän läheisyydessä Vanajanlinna Villas -huoneistot. Nämä löytyvät myös Hotelli Vanajanlinnan alueelta.

Vanajanlinna, historiallinen hotelli Hämeenlinnassa, kutsuu tutustumaan.

Huoneet VARAA HUONE

Juhlakansaa ja kokousvieraita kestitsevä hotelli Hämeenlinnassa

Meillä järjestät tapahtumat aina kokouksesta konferenssiin, saunaillasta sukujuhliin ja suurin tilaisuuksiin. Idyllinen linnamiljöö on kuin toinen todellisuus, jossa vieraasi viihtyvät. Henkilökuntamme huolehtii sinusta ja vieraistasi, jotta voit itse keskittyä olennaiseen. Vanajanlinnassa yöpyy mukavasti isompikin juhlakansa ja kokousvieraat. 

Vahvuutemme on ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta, joka on sisäistänyt palvelumme korkean laadun tärkeyden. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkasti alusta alkaen. Jokainen tilaisuus ja tapahtuma on aina järjestäjänsä näköinen. Monipuoliset tilat ja keittiömme herkut mukautuvat kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin. 

Meillä Hämeenlinnassa Hotelli Vanajanlinnan pihapiirissä sijaitsee myös Suomen kärkikastiin lukeutuva Linna Golf golfkenttä. Se on Suomen ainoa European Tour Courses –kenttä. Linna Golf on sijoittunut perustamisestaan lähtien (v. 2005) erityyppisissä vuosittaisissa pelaajaäänestyksissä kärkisijoille ja Klubiravintola Slotte on palkittu useasti Suomen parhaaksi.

Tilat VIRTUAALIKIERROS

Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna

Puh. 0300 870577  (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux Oy