OHEISOHJELMA

Osa onnistunutta tapahtumaa on oheisohjelma. Linna ja sitä ympäröivä puutarha mahdollistavat erityyppiset oheisohjelmat ympäri vuoden. Autamme mielellämme ohjelman suunnittelussa ja teemme suosituksia toiveidenne mukaisesti. Laaja yhteistyöverkostomme ja omat ohjelmamme takaavat, että saatte tilaisuutenne luonteen mukaisen ja kokonaisuuden täydentävän ohjelman.
 
 

Kuntosali

Päivään saat puhtia huipputasokkaalta kuntosaliltamme. Asiakkaidemme käytössä olevat Technogymin laadukkaat lihaskuntoharjoittelulaitteet ovat sarjassaan maailman johtavia laitteita. Ne ovat mahdollisimman turvallisia ja miellyttäviä käyttää. Vapaapainoharjoittelualueella pystyt tekemään monipuolisia harjoitteita Gymstickin välineillä. Hotellivieraamme kuntoilevat salillamme ilman erillisveloitusta.

 

Saunat

Suositut saunamme takaavat rentouttavan hetken päiväänne. Nauttikaa saunan lämmöstä ja pulahtakaa vaikka kirkkaaseen Katumajärveen. Saunat ovat varattavissa myös erilaisia tilaisuuksia, kuten kokousta tai saunailtaa varten.
 
Saunat

 

Linna Golf

Linna Golf on osakkeenomistajien omistama erittäin korkealaatuinen resort-golfkenttä, joka sijaitsee Vanajanlinnan pihapiirissä yli 100 hehtaarin alueella.
Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä erittäin arvostettuun European Tour Destinations -ketjuun, johon kuuluu tällä hetkellä yli 30 toinen toistaan upeampaa kohdetta Euroopasta ja Aasiasta.  Erilaiset golfkenttien kansalliset (mm. Golflehti) ja kansainväliset (mm. Golf World) rankingit ovat arvostaneet Linna Golfin useita kertoja Suomen Parhaaksi kentäksi niin kokonaisuuden kuin erilaisten palvelukategorioiden puolesta.
 
Linna Golf

 

Ohjelmapalvelut

Yhteistyökumppaneidemme avulla järjestyy oheisohjelmaksi erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmia tiimikisailusta murhamysteeriin ja joogasta pyöräilyyn. Monipuoliset aktiviteetit, leikkimieliset kisat, pulmapelit tai välinevuokraus, kaikki nämä ja paljon muuta onnistuu ammattitaitoisten kumppaniemme kautta.
 
Ohjelmapalvelut

 

Historiikit ja opastetut kierrokset

Vanajanlinnan suositut historiikit ja opastetut esittelykierrokset syventävät tilaisuuden osallistujien elämystä historiallisesti värikkäästä Vanajanlinnasta. Ammattitaitoiset oppaamme kertovat teille Vanajanlinnan monivaiheisen tarinan. Esittelyt ovat varattavissa myyntipalvelustamme.
 
 
Lisätiedot ja varaukset:
Vanajanlinnan myyntipalvelu
vanajanlinna@vanajanlinna.fi
p. 0300 870577 (0,8 €/min + pvm/mpm)

Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna

Puh. 0300 870577  (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux Oy