KOKOUSHOTELLI HÄMEENLINNASSA – UPEA VANAJANLINNA

Etsitkö uniikkia ja korkeatasoista kokoushotellia, koulutukselle tai konferenssille Hämeenlinnassa? Onko tiedossa tiimipäivät, henkilöstöpäivät tai kick off ja haluatte yöpyä mukavasti tehokkaan päivän päätteksi. Kun koet, että nykyaikaiset tilat historiallisessa linnamiljöössä ja luokseen kutsuva majoitus luovat täydelliset raamit kokoustapahtumallesi, ota yhteyttä, Vanajanlinna Kokoushotelli. Hämeenlinna sijainniltaan on vaivaton saavuttaa kauempaakin sujuvien kulkuyhteyksien ansiosta. Hämeenlinnaan saapuu tunnissa niin Helsingistä kuin Tampereeltakin.

Kokoushotelli Vanajanlinnan monipuoliset mahdollisuudet mukautuvat suuriin ja pieniin tilaisuuksiin toiveidenne mukaisesti. Päälinnassa on viisi isompaa salia ja seitsemän pienempää ryhmätyötilaa erilaisiin tilaisuuksiin ja kokouksiin. Jokainen tila on uniikki ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen. 

Päälinnan lisäksi alueella on käytettävissä myös Ratsulan, Golfklubin ja Rantasaunan tilat. Yhteensä korkeatasoisia ja erilaisia vaihtoehtoja on 16. Kaikki Kokoushotelli Vanajanlinnan tilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja langattomalla internet-yhteydellä.

Tutustu tiloihin

Täyden palvelun kokoushotelli – Hämeenlinna Vanajanlinna

Oli tuleva tilaisuutesi millainen tahansa, Vanajanlinna tarjoaa tapahtumaasi täydellisesti sopivat palvelut ja kokoushotellin Hämeenlinnassa. 

Kun järjestät tilaisuutesi meillä, voit saapua huoletta paikalle tietäen, että kaikki Vanajanlinnassa on kohdallaan juuri silloin, kun pitääkin. Henkilökuntamme on teitä varten koko tapahtuman ajan. Kokousvastaavamme puoleen voitte kääntyä milloin tahansa.

Kokoushotelli Vanajanlinna majoittaa vieraansa tunnelmallisesti yli 200 vuodepaikalla antoisan päivän päätteeksi. Takaamme teille inspiroivan ja rentouttavan vierailun aina tehokkaasta kokouspäivästä herkullisiin ruokailuihin, rentouttaviin löylyihin ja maittavaan aamiaiseen asti. Myös pysäköintialueet ovat täysin maksutta kokousvieraiden käytettävissä koko vierailun ajan.

Kun haluat sujuvan täydenpalvelun kokoustapahtuman, valitse Vanajanalinnan arvostettu kokoushotelli Hämeenlinnassa.

Virtuaalikierros
Vanajanlinna kokoushotelli Hämeenlinnassa tarjoaa monipuoliset kokoustilat.

Valitse Vanajanlinna, kun haluat hyvän palvelun ja onnistuneen tilaisuuden lisäksi herkullista ruokaa, tunnelmallista yöpymistä ja inspiroivan ympäristön!

Ota yhteyttä, järjestetään yhdessä onnistunut tilaisuus.
 
Vanajanlinnan myyntipalvelu
p. 0300 870 577 (0,8 €/min + pvm/mpm)

 

Pyydä tarjous!

Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna

Puh. 0300 870577  (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux Oy