LÄMMINHENKINEN RAVINTOLA – HÄMEENLINNA VANAJANLINNA

Kautta aikojen Vanajanlinnan ravintola Hämeenlinnassa on kestinnyt vieraitaan herkuilla lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiottujen keittotaitojen siivittämänä. Päälinnassa palvelee arvostettu Carl Wilhelm -ravintola, joka on tunnettu korkeatasoisista ja tunnelmallisista ravintolaelämyksistä. Tämä Vanajanlinnan ravintola Hämeenlinnassa palvelee vieraitaan rennolla, mutta hienostuneella otteella. 

Päälinnan ravintolan lisäksi Vanajanlinnalla on toinenkin rennosta tunnelmastaan ja maukkaista aterioistaan tunnettu ravintola Hämeenlinnassa. Tämä Klubiravintola Slotte löytyy Golf & Country Clubilta, joka sijaitsee Vanajanlinnan alueella. Klubiravintola Slotte palvelee asiakkaita golfkauden aikana päivittäin. Muina aikoina täällä voi järjestää yksityistilaisuuksia varauksesta. Klubiravintola Slotte huokuu rentoutta ja arvostaa maistuvaa käsintehtyä ruokaa turhia hienostelematta.

Vanajanlinna tarjoaa uniikit ja tunnelmalliset ravintolat Hämeenlinnassa. Kun etsit hienostunutta ja korkeatasoista tunnelmaa, joka kruunaa elämäsi tärkeät hetket ja tarjoaa maistuvan menun, valitse Vanajanlinnan ravintola Carl Wilhelm. Hämeenlinnan keskustasta Vanajanlinnalle on matkaa vain reilu kymmenen minuuttia.

Kun taas etsit rentoa lounaspaikkaa tai klubimaista á la carte tunnelmaa ja maistuvaa ruokaa modernilla otteella, valitse Klubiravintola Slotte. Tämän ravintolan keittiö palvelee kesäkuusta syyskuuhun.

Molemmat Vanajanlinnan ravintolat Hämeenlinnassa palvelevat vieraitaan lämminhenkisissä tunnelmissa tarjoten parastaan. Meille ensiluokkainen palvelu, jokaisen vieraan viihtyvyys ja keittiömme tarjoamat makunautinnot ovat tekemisemme ydin.

Ravintola Carl Wilhelm Klubiravintola SLotte

Ravintola Carl Wilhelm – Hämeenlinna Vanajanlinna

Skandinaaviset puhtaat maut, paikallisten tuottajien raaka-aineet ja ekologisuus ovat ravintolamme kulmakiviä.

Vanajanlinnan kehuttu keittiö valmistaa herkulliset tarjoilut jokaiseen tilaisuuteen ja elämäsi kohokohtaan. Ravintolamme viiniasiantuntijat valitsevat ammattitaidollaan menuihin laadukkaat juomat, jotka kruunaavat makumaailman kokonaisuuden.

Linnan kauniit tilat ja korkeatasoiset menukokonaisuudet muuntuvat kokouslounaasta, juhlatilaisuuteen ja intiimiin illalliseen läheisten kesken. 

Vanajanlinnan Carl Wilhelm -ravintola Hämeenlinnassa palvelee alle 10 hengen ryhmiä aukioloaikoina. Toivomme pöytävarausta etukäteen. Isommilta ryhmiltä pyydämme ennakkoon tehtävää menuvalintaa ryhmämenuehdotuksistamme. Näistä voit kysyä lisää myyntipalvelustamme.

Ravintola Carl Wilhelm Varaa pöytä
Vanajanlinna ravintola Hämeenlinnassa on lämminhenkinen ja idyllinen paikka..

Klubiravintola Slotte – Vanajanlinna Golf & Country Club Hämeenlinna

Vanajanlinna Golf & Country Clubilla sijaitseva Klubiravintola Slotte palvelee golfkaudella päivittäin. Kesäkuusta syyskuuhun golffarit, satunnaiset matkaajat ja majoittujat voivat nauttia maittavan lounaan sekä maistuvia à la carte-annoksia. Klubilla valmistettuja tuoreita kahvilatuotteita on saatavilla koko golfkauden ajan.

Klubiravintola Slotte arvostaa käsin tekemistä, rentoa ilmapiiriä ja herkullisia makuja. Näiden kehystämänä onkin rakentunut elämyksellinen kokonaisuus rentoa maistuvaa ruokaa turhia hienostelematta.

Talviaikaan Klubiravintola Slottea voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Lisää vuokrauksesta voit kysyä myyntipalvelustamme. Tutustu Klubiravintola Slotteen!

Klubiravintola Slotte

Tervetuloa tutustumaan historialliseen ja tunnelmalliseen Carl Wilhelm -ravintolaan päälinnan miljöössä sekä Vanajanlinna Golf & Country Clubilla sijaitsevaan Klubiravintola Slotteen. Molemmat ravintolat Hämeenlinnassa sijaitsevat, vain kymmenen minuuttia keskustasta. Ota askel Hämeenlinnan keskustasta kohti luonnonkaunista rauhaisaa miljöötä ja tule nauttimaan ainutlaatuisesta makumaailmasta kanssamme. 

Löydä ja koe itsellesi ja seurueellesi uniikit Vanajanlinnan ravintolat Hämeenlinnassa!

Tutustu tiloihin Juhlat ja häät virtuaalikierros

Lisätiedot ja varaukset:
vanajanlinna@vanajanlinna.fi
p. 0300 870 577 (0,8 €/min+pvm/mpm)

Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna

Puh. 0300 870577  (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux Oy