SAUNAT

Vanajanlinnan saunat ovat varattavissa ympäri vuoden. Päälinnan pohjakerroksessa sijaitseva Linnan sauna sekä rannasta löytyvä Rantasauna palvelevat vieraitamme ennakkovarauksella. Vanajanlinna Golf & Country Clubilla sijaitsevat naisten ja miesten Klubisaunat ovat golfkaudella ensisijaisesti golfklubin asiakkaiden käytössä, muina aikoina ne palvelevat tilauksesta.

Kysy lisää myyntipalvelustamme
vanajanlinna@vanajanlinna.fi
0300 870577 (0,8 €/min + pvm/mpm)

 

RANTASAUNA

Rantasauna sijaitsee Vanajanlinnan päärakennuksen välittömässä läheisyydessä muurin toisella puolella, omassa rauhassa. Se soveltuu enimmillään 50 henkilön tilaisuuksiin. Rantasaunan laiturilta pääset pulahtamaan virkistävään Katumajärveen myös talvella, sillä laiturin päässä on avanto. Saunalla on kaksi erillistä saunatilaa pukuhuoneineen sekä runsaasti oleskelutilaa.

LINNAN SAUNA

Linnan sauna sijaitsee Vanajanlinnan päärakennuksen eteläsiiven pohjakerroksessa. Saunalla on oma rauhallinen 15 hengen seurustelutila sekä tilava saunaosasto. Linnan sauna soveltuu hyvin myös pienten kokousten sekä illanviettojen pitopaikaksi. 

KLUBISAUNAT

Vanajanlinna Golf & Country Clubin miesten- ja naisten erilliset saunaosastot palvelevat golfkauden ulkopuolella Hotelli Vanajanlinnan asiakkaita tilauksesta. Tasokkaat ja avarat tilat mahdollistavat suurtenkin ryhmien miellyttävän saunomisen. Golfkaudella saunat ovat ensisijaisesti golfklubin asiakkaiden käytössä.

METSÄNVARTIJAN TILAN SAVUSAUNA

Noin 12 kilometrin päässä Vanajanlinnasta luonnon rauhassa Sääjärven rannalla sijaitsee Metsänvartijan Tila. Tilalla on tunnelmallinen savusauna, jonka lempeä lämpö hellii mieltä ja kehoa. Savusaunan yhteydessä on myös palju. Laiturilta pääset pulahtamaan kesät talvet, sillä laiturin päässä on talvisin avanto.
 
Tutustu Metsänvartijan Tilan savusaunaan