KOKOUSHOTELLI HÄMEENLINNASSA – UPEA VANAJANLINNA

Etsitkö uniikkia ja korkeatasoista kokoushotellia, koulutukselle tai konferenssille Hämeenlinnassa? Onko tiedossa tiimipäivät, henkilöstöpäivät tai kick off ja haluatte yöpyä mukavasti tehokkaan päivän päätteksi. Kun koet, että nykyaikaiset tilat historiallisessa linnamiljöössä ja luokseen kutsuva majoitus luovat täydelliset raamit kokoustapahtumallesi, ota yhteyttä, Vanajanlinna Kokoushotelli. Hämeenlinna sijainniltaan on vaivaton saavuttaa kauempaakin sujuvien kulkuyhteyksien ansiosta. Meille saapuu tunnissa niin Helsingistä kuin Tampereeltakin.

Vanajanlinnan monipuoliset mahdollisuudet mukautuvat suuriin ja pieniin tilaisuuksiin toiveidenne mukaisesti. Päälinnassa on viisi isompaa salia ja seitsemän pienempää ryhmätyötilaa erilaisiin tilaisuuksiin ja kokouksiin. Jokainen tila on uniikki ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen. 

Päälinnan lisäksi alueella on käytettävissä myös Ratsulan, Golfklubin ja Rantasaunan tilat. Yhteensä korkeatasoisia ja erilaisia vaihtoehtoja on 16. Kaikki Kokoushotelli Vanajanlinnan tilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja langattomalla internet-yhteydellä.

Täyden palvelun kokoushotelli – Hämeenlinna Vanajanlinna

Oli tuleva tilaisuutesi millainen tahansa, Vanajanlinna tarjoaa tapahtumaasi täydellisesti sopivat palvelut ja tilat Hämeenlinnassa. Kun järjestät tilaisuutesi meillä, voit saapua huoletta paikalle tietäen, että kaikki Vanajanlinnassa on kohdallaan juuri silloin, kun pitääkin. Henkilökuntamme on teitä varten koko tapahtuman ajan. Kokousvastaavamme puoleen voitte kääntyä milloin tahansa.

Kokoushotelli Vanajanlinna majoittaa vieraansa tunnelmallisesti yli 200 vuodepaikalla antoisan päivän päätteeksi. Takaamme teille inspiroivan ja rentouttavan vierailun aina tehokkaasta kokouspäivästä herkullisiin ruokailuihin, rentouttaviin löylyihin ja maittavaan aamiaiseen asti. Myös pysäköintialueet ovat täysin maksutta kokousvieraiden käytettävissä koko vierailun ajan.

Kun haluat sujuvan täydenpalvelun tilaisuuden, valitse Vanajanlinnan arvostettu kokoushotelli Hämeenlinnassa.

Vanajanlinna kokoushotelli Hämeenlinnassa tarjoaa monipuoliset kokoustilat.
Ota yhteyttä, järjestetään yhdessä onnistunut tilaisuus.
 
Pyydä tarjous Soita Sähköposti
Vanajanlinnan myyntipalvelu
p. 0300 870 577 (0,8 €/min + pvm/mpm)

Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna

Puh. 0300 870577  (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux Oy