À la carte – ravintola
Kautta aikojen Vanajanlinna on kestinnyt herkuilla vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Vanajanlinnan ruokafilosofia kiteytyy kahteen asiaan: suomalaisten raaka-aineiden suureen arvotukseen sekä kunnioitukseen ranskalaista kokkaustaitoa kohtaan. Vanajanlinnan keittiössä valmistetaan näyttävää ja hienostunutta ruokaa, mutta rennolla otteella. Erinomainen palvelu sekä rento ja lämminhenkinen tunnelma ovat kaiken tekemisemme ydin, ja makunautinnot ovat hyvin tärkeä osa vieraidemme kokonaisvaltaista elämystä.
Vanajanlinnan päärakennuksessa sijaitseva à la carte-ravintola palvelee joitakin poikkeuksia lukuunottamatta seuraavasti:
Sunnuntai – Tiistai
SULJETTU
Keskiviikko – Lauantai
17.00-21.30
Teettehän pöytävarauksen etukäteen, huomioittehan että pöytävarauksen kesto on 2,5 h.
Yli 10 henkilön ryhmiltä pyydämme menuvalinnat etukäteen.
Tiedustelut ja pöytävaraukset:
Vanajanlinnan vastaanotto
0300 870577 (0,8 €/min+pvm/mpm)
vastaanotto@vanajanlinna.fi