À la carte – ravintola

Kautta aikojen Vanajanlinna on kestinnyt herkuilla vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Chef de cuisine Kasper Mäkinen kiteyttää ruokafilosofiansa kahteen asiaan: suomalaisten raaka-aineiden suureen arvotukseen sekä kunnioitukseen ranskalaista kokkaustaitoa kohtaan. Vanajanlinnan keittiössä valmistetaan näyttävää ja hienostunutta ruokaa, mutta rennolla otteella. Erinomainen palvelu sekä rento ja lämminhenkinen tunnelma ovat kaiken tekemisemme ydin, ja makunautinnot ovat hyvin tärkeä osa vieraidemme kokonaisvaltaista elämystä.

Vanajanlinnan päärakennuksessa sijaitseva à la carte-ravintola palvelee joitakin poikkeuksia lukuunottamatta seuraavasti:

Sunnuntai – Keskiviikko
SULJETTU

Torstai
17.00-20.30

Perjantai-Lauantai
17.00-21.00

Teettehän pöytävarauksen etukäteen, huomioittehan että pöytävarauksen kesto on 2,5 h.

Yli 10 henkilön ryhmiltä pyydämme menuvalinnat etukäteen.

VARAA PÖYTÄ Tutustu a la carte-listaan

Tiedustelut ja pöytävaraukset:

Vanajanlinnan vastaanotto
0300 870577 (0,8 €/min+pvm/mpm)
vastaanotto@vanajanlinna.fi