VANAJANLINNNAN ravintola

Kautta aikojen Vanajanlinna on kestinnyt herkuilla vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Vanajanlinnan ruokafilosofia kiteytyy kahteen asiaan: suomalaisten raaka-aineiden suureen arvotukseen sekä kunnioitukseen ranskalaista kokkaustaitoa kohtaan. Vanajanlinnan keittiössä valmistetaan näyttävää ja hienostunutta ruokaa, mutta rennolla otteella. Erinomainen palvelu sekä rento ja lämminhenkinen tunnelma ovat kaiken tekemisemme ydin, ja makunautinnot ovat hyvin tärkeä osa vieraidemme kokonaisvaltaista elämystä.

Vanajanlinnan päärakennuksessa sijaitseva ravintola palvelee joitakin poikkeuksia lukuunottamatta seuraavasti:

Torstai – Lauantai
17.00-23.00 (keittiö avoinna klo 21.00 saakka)

Sunnuntai – Keskiviikko
SULJETTU

Teettehän pöytävarauksen etukäteen, huomioittehan että pöytävarauksen kesto on 2,5 h.

Yli 10 henkilön ryhmiltä pyydämme menuvalinnan etukäteen.

VARAA PÖYTÄ

Tiedustelut ja pöytävaraukset:

Vanajanlinnan vastaanotto
0300 870577 (0,8 €/min+pvm/mpm)
vastaanotto@vanajanlinna.fi

 

VANAJANLINNNAN RAVINTOLAN MENUT

3 RUOKALAJIA

Tartar & Sieni (M,G)
***
Turska, Mustajuuri & Simpukka (L,G)
***
Havu & Tatti (L)

59,00 €

3 KASVISRUOKALAJIA

Kuningasosterivinokas
***
Kukkakaali 
***
Havu & Tatti (L)

59,00 €

5 RUOKALAJIA

Lohi, Siika & Piparjuuri (M,G)
***
Tartar & Sieni (M,G)
***
Turska, Mustajuuri & Simpukka (L,G)
***
Nauta & Palsternakka (L)
***
Havu & Tatti (L)

69,00 €

 

7 RUOKALAJIA

Lohi, Siika & Piparjuuri (M,G)
***
Tartar & Sieni (M,G)
***
Sipuli & Peruna (L,G)
***
Turska, Mustajuuri & Simpukka (L,G)
***
Nauta & Palsternakka (L)
***
Havu & Tatti (L)
***
Lakritsi & Sitrus (L,G)

79,00 €

VL = vähälaktoosinen L = laktoositon M = maidoton G = gluteeniton
Lihan alkuperämaa: EU/Suomi

arvioi vanajanlinnan ravintola