JUHLAT JA TAPAHTUMAT

Vanajanlinna Groupin kohteissa järjestät kaikki elämäsi tilaisuudet. Erilaisissa kohteissamme järjestyvät kaikki juhlat ja tapahtumat kuten erilaiset yritysjuhlat ja -tapahtumat, pikkujoulut, syntymäpäivät, häät, rapujuhlat, valmistumisjuhlat tai vaikka sukujuhlatkin. Vanajanlinna Groupin eri kohteista löydät varmasti tilaisuuteesi sopivan tilan. Kohteitamme ovat Vanajanlinna Hämeenlinnassa, Metsänvartijan Tila Janakkalassa, Mukkulan Kartano Lahdessa ja Levi Spirit Villas Levin Taalovaarassa. Tilaisuus Vanajanlinna Groupin kohteissa on elämys!

VANAJANLINNA

Vanajanlinnan ainutlaatuinen linnamiljöö on suosittu tapahtuma- ja juhlapaikka. Näyttäviä ja tunnelmallisia juhla- ja tapahtumatiloja on useita erilaisia ja -kokoisia aina parinkymmenen hengen Vanhasta Kirjastosta 250 hengen Juhlapaviljonkiin. Kauniissa ja monikäyttöisissä tiloissa onnistuu erilaiset juhlat ja tapahtumat. Vanajanlinnan pihapiirissä sijaitsee myös Linna Golf, yksi Suomen parhaista golfkentistä.

juhlat Vanajanlinnassa

METSÄNVARTIJAN TILA

Metsänvartijan Tila huokuu maalaisromantiikkaa ja tarjoaa näin idylliset puitteet kaikkiin juhliin syntymäpäivistä häihin ja yritysjuhlista pikkujouluihin keskellä kaunista, suomalaista luontoa. Yhdistä tapahtumaasi vielä savusaunan lempeät löylyt ja Sääjärven raikas vesi, niin annat ikimuistoinen elämyksen vieraillesi.

juhlat Metsänvartijan Tilalla

MUKKULAN KARTANO

Mukkulan Kartanon romanttisen kaunis kartanomiljöö kutsuu juhlaan. Kartano itsessään antaa mieleenjääville juhlatilaisuuksille kauneimmat raamit elämän kaikissa tilanteissa. Haluamme tarjota vain parasta, oli kyse sitten häistä, syntymäpäivistä, muistotilaisuudesta, ristiäisistä, kurssijuhlista, pikkujouluista tai vaikkapa yrityksen vuosijuhlista – tervetuloa juhlimaan Mukkulan Kartanoon, juhliesi arvoiseen miljööseen.

juhlat Mukkulan Kartanossa

LEVI SPIRIT

Levin Taalovaarassa sijaitsee Levi Spirit Villas – luksushuvilat. 10 henkilön huvilassa järjestämme pieniä tilaisuuksia aina syntymäpäivistä häihin ja yritystilaisuudesta joulujuhliin. Alueen keskuksena toimii Levi Spirit Lounge, jonka monipuolinen, moderni ja viihtyisä tila on ihanteellinen kaikenlaisiin pieniin ja intiimeihin perhe- tai yritystilaisuuksiin. Se voidaan myös helposti muuntaa sopivaksi erilaisiin tapahtumiin, joita vain mielikuvitus rajoittaa.

Levi Spirit

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2023 Quux oy