Tunnelmallisia juhlia Elämäsi jokaiseen hetkeen

Meiltä löytyy tilat ja palvelut elämäsi juhliin. Oletpa sitten järjestämässä suuria juhlia Etelä-Suomessa tai intiimiä tapahtumaa Lapissa, Vanajanlinna Group tarjoaa monipuoliset palvelut ja tilat juuri sinun tarpeisiisi.

Kohteissamme Hämeessä huokuu historiallinen ylellisyys. Tarjoamme monipuoliset tilat ja kattavat palvelut kaikenkokoisten tapahtumien järjestämiseen.

Lapissa Levillä yhdistyy pohjoisen luonto, moderni design ja arktinen sekä lämmin tunnelma. Levi Spiritissä järjestät intiimit yksityistilaisuudet ja tunnelmalliset juhlat.

Tutustu Hämeenlinnan ja lähiseudun juhlatiloihin tai pohjoisen juhlatiloihin Levillä. Juhlat Vanajanlinna Groupin kohteissa on elämys!

Juhlatilat Hämeenlinnan seutu Juhlatilat Levi

Kaikki elämäsi juhlat syntyvät meillä

Vanajanlinna Group kohteissa järjestät juhlat, joissa itsekin voit rentoutua juhlahumun vietäväksi. Meidän kattavat juhlapalvelumme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa juhlien sujumisen suunnitelmien mukaan. Sinä voit keskittyä vieraisiin ja elämäsi juhlaan.

Meillä vietät kaikki juhlat niin häät, syntymäpäiväjuhlat, pikkujoulut, rapujuhlat kuin sukujuhlatkin. Me mahdollistamme intiimit juhlat pienelle porukalle sekä monipuoliset yritysjuhlat suurelle juhlakansalle.

Tutustu palveluihin ja tiloihin kohteiden omilta sivuilta. Tervetuloa juhlimaan tunnelmallisiin kohteisiin!

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux oy