KOKOUkset

Vanajanlinna Groupilla on eri kohteissa Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Levillä monenlaisia ja -kokoisia kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin. Kokous Vanajanlinna Groupin kohteissa on elämys! Valittavissa on linnakokous Vanajanlinnassa, kokous luonnon rauhassa Metsänvartijan Tilalla, kartanokokous Mukkulan Kartanossa tai ripaus arktista luksusta Levi Spirit -huviloilla. Millaisen kokouksen sinä valitset?

Vanajanlinna

Hämeenlinnassa sijaitseva Vanajanlinna on korkean tason kokous- ja tapahtumahotelli sekä yksittäisten matkailijoiden kohde. Monipuoliset tilat ja ravintolan herkut mukautuvat tilaisuuksiin. Pidämme huolen siitä, että tilaisuuden järjestäjä voi saapua paikalle tietäen, että kaikki on kohdallaan. Vanajanlinnan kokoustilat mukautuvat niin suuriin kuin pieniin tilaisuuksiin toiveidenne mukaisesti. Päälinnassa on viisi isompaa kokoustilaa ja seitsemän pienempää ryhmätyötilaa. Jokainen kokoustila on uniikki ja Linnassa voit tuntea ylellistä ja ainutlaatuista historian havinaa. Yhteensä Vanajanlinna alueella on 16 erilaista ja eri kokoista kokoustilaa, sillä myös Ratsulan, Vanajanlinna Golf & Country Clubin sekä Rantasaunan tilat ovat käytettävissä.

Vanajanlinnan kokoustilat

metsänvartijan tila

Metsänvartijan Tila Sääjärven rannalla Janakkalassa on täydellinen ympäristö kokouksille ja juhlille keskellä huikean kaunista järviluontoa. Oma rauha, savusaunan lempeät löylyt, ulkopalju ja keittiön tarkoin valitut maut ja tuoksut viimeistelevät maalaiselämyksen vailla vertaa. Metsänvartijan Tila sopii varsinkin kokouksille ja valmennuksille, joissa ryhmän halutaan pysyvän yhteinäisenä ja toimivan omassa rauhassaan. Kokoustiloja on kaksi, kokoustalo Karhula enintään noin 50 henkilölle sekä Punainen tupa 16 henkilölle.

Metsänvartijan tilan kokoustilat

mukkulan kartano

Mukkulan Kartano on uniikki kartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Mukkulan Kartano tarjoaa elämyksiä elämään: kokoukset, juhlat ja kaikki elämänkaaren tilaisuudet kauniissa ympäristössä laadukkaasti toteutettuna. Mukkulan Kartanossa on kolme erilaista ja eri kokoista kokoustilaa, joista suurimmassa, kokoustalo Kavaljeerissa, kokoustaa jopa 50 henkilöä. 18 hengen Vihreä Kabinetti ja 10 hengen Sininen Kabinetti sijaitsevat kartano-rakennuksessa ja sopivat mainiosti pieniin kokouksiin ja tapaamisiin.

Mukkulan kartanon kokoustilat

levi spirit

Levi Spirit -huvilat Levillä, keskellä Lapin kauneinta luontoa edustavat todellista arktista luksusta. Alueen keskus Levi Spirit Lounge on monipuolinen, moderni ja helposti muunneltava viihtyisä tila kaikenlaisiin intiimeihin perhe- tai yritystilaisuuksiin. Kokous järjestyy joko omassa rauhassa huvilassa tai vähän isommalla ryhmälle Levi Spirit Loungessa.

Levi spiritin tilat

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2023 Quux oy