Korkeatasoista kokoustamista täyden palvelun kohteissa

Vanajanlinna Group tarjoaa monipuoliset kohteet ja tilat kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Meiltä saat tilojen lisäksi myös kaikki tarvitsemasi palvelut onnistuneen tapahtuman toteutukseen.

Olitpa sitten suunnittelemassa kokouspäivää, konferenssia tai kokousviikonloppua. Etsitpä tilaa tiimipäivään tai kick off- tapahtumaan. Meiltä löytyy sinulle kaikki tarvittava aina historiallisesta Hämeestä arktisen tunnelmalliseen Lappiin asti.

Hämeessä huokuu historia ja korkeatasoinen tunnelma. Meillä on tarjota monipuoliset kohteet ylellisessä linnamiljöössä, kartanon arvostetuilla mailla ja luonnon rauhaisassa maalaisidyllissä. 

Pohjoisen arktisessa mystiikassa mahdollistamme intiimit kokoushetket jokaisen tarpeeseen. Moderni design, Lapin luonto ja luksus huokuvat tilaisuuksissa napapiirin toisella puolen.

KOKOUSTILAT HÄMEENLINNAN SEUTU KOKOUSTILAT LEVI

Meillä kokouskin on elämys

Meille tärkeintä on vieraidemme tyytyväisyys ja onnistuneesti toteutuneet tapahtumat. Panostamme kohteissamme korkeaan tasoon ja ainutlaatuiseen lämminhenkiseen tunnelmaan. Meiltä löytyy tilat, palvelut ja majoitus jokaiseen tarpeeseen. 

Avaintekijämme on ammattitaitoinen henkilökunta, joka on sisäistänyt palvelumme korkean laadun tärkeyden. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja vastaamme niihin yksilöllisesti. Kokousvastaavamme on valmiina huolehtimaan sinusta ja seurueestasi.

Tervetuloa tutustumaan Vanajanlinna Groupin kohteisiin. Varaa tilat elämyksellisiin kokoustapahtumiin!

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux oy