JUHLATILAT HÄMEENLINNA JA LÄHISEUTU – UNOHTUMATTOMIEN JUHLIEN AIKA

Suunnitteletko juhlia tai tapahtumaa Hämeenlinnan seudulla? Tervetuloa tutustumaan Vanajanlinna Groupin upeisiin kohteisiin ja monipuolisiin juhlatiloihin Hämeenlinnassa ja lähiseudulla. Jokainen kohde tarjoaa monipuoliset palvelut ja uniikit pienet ja suuret juhlatilat. Hämeenlinna on sijainniltaan hyvin keskeinen ja helpon saavutettavuutensa vuoksi kutsuu juhlimaan kauempaakin.

Vanajanlinna Group mahdollistaa unelmiesi juhlat elämän tärkeisiin hetkiin. Me tarjoamme käyttöösi ammattitaitoisen henkilökunnan suunnittelemaan onnistuneet juhlat kanssasi, kattavat juhlapalvelut, monipuoliset ja tunnelmalliset juhlatilat kolmessa uniikissa kohteessamme:

On suunnitelmissasi sitten perhe- tai yritysjuhlat, häät, pikkujoulut, rapujuhlat tai vaikka valmistujaiset, meiltä löytyy tiloiltaan ja tunnelmaltaan sinulle täydellinen juhlapaikka Hämeenlinnasta ja lähiseudulta. Mahdollistamme kaikki tarvitsemasi palvelut ikimuistoisten juhlien toteuttamiseen.

Tutustu kohteisiimme! Meillä on sinulle täydelliset juhlatilat Hämeenlinnassa ja lähiseudulla.

Vanajanlinnan juhlatilat Hämeenlinnassa huokuvat historiaa, kuten tämä upea juhlasalikin.

VANAJANLINNA

Ylelliset ja historialliset juhlatilat – Hämeenlinna Vanajanlinna

Kaipaatko tunnelmallista yli 100-vuotiasta linnamiljöötä kehystämään elämäsi tärkeimpiä hetkiä? Vanajanlinna tarjoaa ylelliset ja näyttävät juhlapaikat Hämeenlinnassa. Oli kyseessä sitten pieni perhejuhla tai suurempi gaalailta, tiloistamme löytyy tunnelmaltaan ja kooltaan sopivat tilat.

Kokenut ja asiantunteva tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen juhlapäivän. Juhlakansa voi yöpyä Hotelli Vanajanlinnan huoneissa ja nauttia herkullisen aamiaisen ravintolassamme. Halutessasi voit vuokrata myös koko Vanajanlinnan käyttöösi. 

Juhlien järjestäminen Vanajanlinnassa takaa ikimuistoiset hetket historiallisessa miljöössä. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia juhlista.

Lue lisää ja varaa juhlatilat Hämeenlinnan Vanajanlinnassa.

Vanajanlinnan tilat
Metsänvartijan Tilan juhlatilat tarjoavat tunnelmaa ja rauhaa.

METSÄNVARTIJAN TILA

Juhlatilat omassa rauhassa luonnon keskellä – Metsänvartijan Tila

Sopivan matkan päässä kaupungin hälystä, kauniin Sääjärven rannalla, juhlavieraat vastaanottaa tunnelmallinen Metsänvartijan Tila. Olipa kyseessä yritysjuhlat, syntymäpäivät, pikkujoulut tai valmistujaiset, idyllinen pihapiiri rakennuksineen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri tilaisuuksiin niin ulkona kuin sisätiloissa.  

Maalaisromantiikkaa huokuva tila on täydellinen esimerkiksi häiden järjestämiseen. Juhlia saa täysin omassa rauhassa ja nauttia ravintolan herkuista. Illan lopuksi voi sukeltaa perinteisen savusaunan löylyihin. Juhlatilaisuuden päättää yhteinen yöpyminen luonnon rauhassa.

Metsänvartijan Tila on kauneutta ja seesteisyyttä huokuva juhlapaikka Hämeenlinnan välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää ja varaa juhlatila lumoavan kauniilla Metsänvartijan Tilalla.

Metsänvartijan Tila
Mukkulan kartanon upeat juhlatilat jokaiseen juhlaan

MUKKULAN KARTANO

Historialliset juhlatilat kartanon loistossa – Mukkulan Kartano

Mukkulan kartanon romanttisen kaunis kartanomiljöö kutsuu juhlaan kuin juhlaan. Kartano itsessään antaa juhlatilaisuuksille kauneimmat raamit ja sijainti luonnonkauniin Vesijärven rannalla kutsuu viipymään.

Oli kyse sitten häistä, syntymäpäivistä, ristiäisistä, kurssijuhlista, pikkujouluista tai yritysjuhlista, kartanon ravintolan tarkoin valitut herkut ja kokenut henkilökuntamme takaa onnistuneen juhlaelämyksen.

Tervetuloa juhlimaan Mukkulan Kartanoon, juhliesi arvoiseen miljööseen.

Lue lisää ja varaa juhlatila Mukkulan Kartanosta Lahdesta.

Mukkulan Kartanon tilat

Vanajanlinna Group tarjoaa monipuoliset vuokrattavat juhlatilat. Hämeenlinnan seutu taasen on tunnetusti historian havinaa huokuva ja kauniin luonnon ympäröimä. Kun yhdistät nämä, saat elämäsi juhlat. Esitä meille toiveesi täydellisestä juhlapäivästäsi. Me pidämme huolen, että se toteutuu. Varaa meiltä juhlatilat. Hämeenlinna sijainnillaan ja Vanajanlinna monin mahdollisuuksin kutsuu sinua juhlimaan.

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux oy