Majoitus Hämeenlinna ja Lähiseutu

Tervetuloa tutustumaan Vanajanlinnan Groupin upeisiin majoituskohteisiin Hämeenlinnaan ja lähi seudulle. Meidän ainutlaatuisuutemme ydin on historialliset kohteet, kattavat palvelut, yli odotusten onnistuneet juhlat ja kokoukset sekä tunnelmallinen majoitus. Hämeenlinna itsessään huokuu historiaa ja kaunista luontoa. Siihen kun yhdistää monipuoliset majoitus- ja tapahtumapalvelumme on ikimuistoinen elämys vain sinun varauksesi päässä toteutumisesta.

Etsitpä sitten romanttista linnatunnelmaa, rauhallista luonnonläheistä piilopaikkaa tai historiallista kartanomiljöötä, meillä on tarjota sinulle sopiva vaihtoehto. Vanajanlinna Group tarjoaa monipuolista majoitusta Hämeenlinnassa ja lähi seudulla.

Vanajanlinna

Historiallisia tarinoita henkivä majoitus – Hämeenlinna Vanajanlinna

Vanajanlinna kutsuu sinua, kun etsit ylellistä yöpymistä Hämeenlinnan alueelta. Vanajanalinnan alueella on useampia laadukkaita ja tunnelmaltaan ainutlaatuisia majoituskohteita. Meillä pääset nauttimaan sadan vuoden takaisesta historiasta ja uniikista yöpymisestä linnamiljöössä. Korkeatasoisena kokoushotellina, onnistuneiden juhlien mahdollistajana sekä yksittäisten matkalaisten majoituskohteena tunnettu Vanajanlinna, takaa vierailleen kokonaisvaltaisen elämyksen.

Meiltä löydät ylelliset puitteet, levolliset yöunet, herkulliset ravintolapalvelut sekä monipuoliset tapahtumapalvelut. Vanajanlinnan tarjoama majoitus Hämeenlinnassa on elämyksellinen kokonaisuus kattavine palveluineen. Päälinnan huoneet ovat yhdistelmä historian havinaa ja modernia mukavuutta. Muita uniikkeja majoituskohteita ovat Ratsulan päärakennus ja huoneistot, Golfklubilla sijaitsevat Grand ja Club suitet sekä Vanajanlinna Villas huoneistot. 

Tutustu lisää Vanajanlinnaan ja varaa ainutlaatuinen majoitus Hämeenlinnassa.

Tutustu Vanajanlinnaan
Majoitus Hämeenlinnassa on historiallinen elämys Hotelli Vanajanlinnassa.

metsänvartijan tila

Yöpyminen Hämeenlinnan kyljessä luonnon keskellä – Metsänvartijan Tila

Kaipaatko rauhallista, luonnonläheistä ja tunnelmallista juhlatilaa tai kokouspaikkaa, jossa savusauna ja levollinen yöpyminen kruunaavat tilaisuuden. Lukuisat vieraansa lumonnut Metsänvartijan Tila on juuri sitä, mitä etsit. Metsänvartijan Tila tarjoaa kauniin ja maalaisromantiikkaakin henkivän miljöön, jossa kokous- ja juhlavieraat taatusti viihtyvät ja pääsevat majoittumaan sekä yöpymään yhdessä.

Metsänvartijan Tilan perinteisen savusaunan löylyissä Sääjärven rannalla pääsee rentoutumaan ympäri vuoden. Juhlien ja yksityistilaisuuksien järjestäminen kokous- ja koulutuspäivät sekä näiden yhteydessä majoittuminen Hämeenlinnan seudulla Metsänvartijan Tilalla, takaa onnistuneen ja mieleenpainuvan elämyksen.

Tutustu lisää ja varaa tilaisuus Metsänvartijan Tilalla.

Tutustu Metsänvartijan tilaan
Metsänvartijan tila tarjoaa tunnelmallista majoitusta luonnon keskellä.

mukkulan kartano

Eleganttia majoitusta kartanon mailla– Mukkulan kartano

Mukkulan kartano on historiallinen majoituskohde Lahdessa, vain tunnin ajomatkan päässä Hämeenlinnasta. Tämä Idyllinen kartanomiljöö vie sinut aikamatkalle menneiden vuosisatojen loistoon. Upeat huoneet ja kauniit puitteet takaavat unohtumattoman kartanotunnelmaisen kokemuksen niin bisnes-, loma- kuin juhlavieraillekin.

Mukkulan kartano tarjoaa ainutlaatuiset tilat juhlien järjestämiseen, monipuoliset puitteet kokous- ja koulutuspäiviin sekä tinkimättömän tyylikkään makumaailman jokaiselle aterialle. Kaiken kruunaa levollinen yöpyminen kartanon mailla.

Lue lisää ja varaa majoitus Mukkulan kartanossa.

Tutustu Mukkulan kartanoon
Mukkulan kartanon rauhallinen miljöö takaa levollista majoitusta.

Tervetuloa yöpymään Hämeenlinnaan ja lähiseudulle. Tule nauttimaan ainutlaatuisista kohteistamme, joissa jokaisessa on mahdollisuus järjestää juuri sinun tarpeitasi vastaava kokoustapahtuma, ikimuistoinen juhlatilaisuus ja majoitus Hämeenlinnassa. Yli odotusten onnistunut tilaisuus, ystävällinen palvelu, koko seurueelle rentouttava majoitus sekä maittava aamiainen luovat kokonaisuuden vailla vertaa. 

Historialliset kohteemme odottavat sinua ja seuruettasi!

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux oy