KOKOUSTILAT HÄMEENLINNA JA LÄHISEUTU – TÄYDEN PALVELUN KOKOUSTAMISTA

Meillä Vanajanlinna Group kohteissa kokouskin on elämys. Vanajanlinna Group tarjoaa korkeatasoiset kokoustilat Hämeenlinnassa ja lähiseudulla. Meiltä löytyy tilat niin suuriin kokousviikonloppuihin kuin pieniin tiimipäiviin.  

Monipuolisten vuokrattavien kokoustilojen lisäksi panostamme korkeatasoiseen palveluun. Kanssamme voit suunnitella tarpeitasi vastaavan tilaisuuden ja me varmistamme sen sujuvuuden. Kokoustilat muuntuvat jokaiseen tilaisuuteen, miljöön voit valita tilaisuutesi tunnelmaan sopivaksi ja palvelun laadusta vastaamme me, Vanajanlinnan ammattitaitoinen henkilökunta. 

Palvelemme kokousvieraita kolmessa kohteessamme: Vanajanlinna, Metsänvartijan Tila ja Mukkulan Kartano. Meiltä löytyy tarpeidesi mukaan monipuoliset ja inspiroivat kokoustilat. Hämeenlinna keskeisellä sijainnilla kutsuu kokoustamaan kauempaakin. Hämeenlinnaan on helppo tulla sujuvien kulkuyhteyksien ansiosta, vain tunnin matkan päässä niin Helsingistä kuin Tampereeltakin. 

Miljöö, palvelut ja kokoustilat – kaikki yksilöiden sinulle

Vanajanlinna Group tarjoaa kokoustiloillaan Hämeenlinnassa ja lähiseudulla ylellisyyttä ja arvokasta linnatunnelmaa, rentoa luonnon rauhaa sekä arvokkuutta kartanon mailla.

Mahdollistamme suunnitellun kokoustapahtuman ja onnistuneen kokonaisuuden. Kokoustilojen monipuolisuus ja ajantasainen tekniikka luovat toimivan pohjan ja yksilöllisesti suunnitellut palvelumme kruunaavat elämyksen. Oli kyseessä sitten tiimipäivä tai pidempi konferenssi, meiltä löytyy toimivat kokoustilat, täydentävät palvelut, tarvittava tekniikka ja sopiva tunnelma. Jokaisessa kohteessa  on mahdollisuus yöpymiseen.

Tervetuloa tutustumaan Vanajanlinna Group korkeatasoisiin kokouspalveluihin ja kokoustiloihin Hämeenlinnassa ja lähiseudulla. 

Vanajanlinna

Linnan muurien ympäröimät kokoustilat – Hämeenlinna Vanajanlinna

Vanajanlinna tarjoaa korkean tason kokoustilat. Hämeenlinna keskeisen sijainnin. Vanajanlinnassa saat kokea toimivan ja unohtumattoman tilaisuuden historiallisessa miljöössä. Linnan ja ympäröivien rakennusten kokoustilat mukautuvat kaiken kokoisille tilaisuuksille, niin pienille ryhmille tiimipäiviin kuin suurille konferensseille tai vaikka kick offeille. Ravintolan herkut ja muut tarjoamamme palvelut täydentävät kokonaisuuden.

Oli suunnitelmissa millainen tilaisuus hyvänsä, meiltä Vanajanlinnasta löytyy sinulle tilat ja palvelut. Voit luottaa kokouspäiväsi sujuvan saumattomasti. Inspiroivan päivän päätteeksi koko seurue voi majoittua mukavasti Hotelli Vanajanlinnan historiallisessa miljöössä.

Lue lisää ja varaa kokoustilat Hämeenlinnan Vanajanlinnasta käyttöösi.

Vanajanlinnan kokoustilat
Vanajanlinnan kokoustilat Hämeenlinna - Korkeatasoiset ja ylelliset kokoukset

metsänvartijan tila

Rauhallinen ja inspiroiva kokouspaikka luonnon keskellä – Metsänvartijan Tila

Metsänvartijan Tila, vain 12 km Hämeenlinnasta, tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kokouksille ja tapahtumille keskellä kaunista järviluontoa. Täällä voit unohtaa kaupungin hälinän, nauttia rantatalon keittiön tarkoin valitusta herkuista ja keskittyä päivän agendaan.

Metsänvartijan tila sopii hyvin kokouksille ja valmennuksille, jossa ryhmän halutaan pysyvän yhtenäisenä ja toimivan yhdessä. Luonnon rauhasta tarvitse malttaa poistua vielä päivän päätteeksikään. Koko seurue voi sukeltaa perinteisen savusaunan löylyihin ja nauttia levollisista unista luonnon rauhassa. Kaksi kokoustilaa, kokoustalo Karhula ja Punainen tupa, tarjoavat toimivat puitteet monenlaisiin kokoontumisiin.

Lue lisää ja varaa kokoustilat Metsänvartijan Tilalla.

Metsänvartijan tilan kokoustilat

mukkulan kartano

Kartanotunnelmaa huokuvat kokoustilat – Mukkulan kartano 

Mukkulan Kartano tarjoaa uniikit kokoustilat kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Mukkulan kartanolla on kolme erilaista ja erikokoista kokoustilaa. Kartanon ravintola kestitsee ilolla kokousvieraita loihtimalla maukkaat ateriat. Rantasauna tarjoaa pehmeät löylyt ja kartanon seesteinen miljöö rentouttaa yöunille tehokkaan päivän päätteeksi. Millaisen kokouspaketin tarvitsetkaan, me toteutamme sen puolestasi. Sujuva kokouspäivä kartanomiljöössä odottaa teitä. Mukkulan kartanon kokoustilat Hämeenlinnasta vain tunnin ajomatkan päässä.

Lue lisää ja varaa kokoustilat Mukkulan Kartanossa.

Mukkulan kartanon kokoustilat

Vanajanlinnan Group tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset kokoustilat. Hämeenlinna ja sen lähiseutu on helposti saavutettavissa kauempaakin. Useiden kokoustilojen ja loistavan sijainnin lisäksi saat kattavat kokouspalvelut käyttöösi. Nämä yhdessä takaavat onnistuneen tilaisuuden ja inspiroivan tapahtuman. 

Tervetuloa tutustumaan ja kokoustamaan historiallisiin kohteisiimme Hämeeseen!

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux oy