YLELLISTÄ MAJOITUSTA – HISTORIALLISESTA HÄMEESTÄ ARKTISEEN LAPPIIN

Meiltä löytyy tilat ja majoitus elämäsi tärkeisiin hetkiin. Oletpa sitten järjestämässä suuria juhlia Etelä-Suomessa tai rentouttavaa luksuslomaa Lapissa, Vanajanlinna Group tarjoaa monipuolisia kokous-, juhla- ja majoituskohteita.

Kohteissamme Hämeessä huokuu historiallinen ylellisyys. Majoitamme niin juhlakansan, kokousvieraat kuin yksittäiset matkalaiset. Tarjoamme monipuoliset tilat ja kattavat palvelut kaikenkokoisten tapahtumien järjestämiseen.

Levillä yhdistyy pohjoisen luonto, moderni design ja arktinen ja lämmin tunnelma. Levi Spiritissä vietät unohtumattomat lomat, järjestät intiimit yksityistilaisuudet, inspiroivat kokoukset ja tunnelmalliset juhlat.

Tutustu historiallisiin Hämeenlinnan ja lähiseudun majoituskohteisiin ja vieraile pohjoisen luksuskohteessa Levillä.

 

Majoitus Hämeenlinnan seutu Majoitus Levi

Onnistuneita elämyksiä ja tunnelmallista majoitusta

Meille tärkeintä on vieraidemme tyytyväisyys ja onnistuneet elämykset. Autamme sinua järjestämään niin lomat, häät, saunaillat, perhejuhlat, gaalaillat, kokoustapahtumat, konferenssit kuin pikkujoulutkin. Panostamme kohteissamme korkeaan tasoon ja ainutlaatuiseen lämminhenkiseen tunnelmaan. Meiltä löytyy juhlatilat, palvelut ja kokoustilat jokaiseen tarpeeseen. 

Avaintekijämme on ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta, joka on sisäistänyt palvelumme korkean laadun tärkeyden. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita tarkasti ja jokainen hetki meidän kanssamme on aina vierailijansa näköinen. 

Tervetuloa tutustumaan kohteisiimme. Varaa tilat ja majoitus elämäsi tärkeisiin hetkiin!

 

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux oy