Ruokailut

Vanajanlinna Groupin kaikissa kohteissa on tasokkaat ravintolapalvelut, joten ruokailut ovat itsessään jo elämys. Aamiainen, kokouslounas, iltapäiväkahvit, juhlaillallinen – kaikki valmistetaan ja tarjoillaan ammattitaidolla laadusta tinkimättä. 

 

VANAJANLINNA

Kautta aikojen Hämeenlinnassa sijaitseva Vanajanlinna on kestinnyt herkuilla vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Linnan kauniit tilat muuntuvat kokouslounaasta aina intiimiin illalliseen läheisten kesken tai upeisiin juhliin. Skandinaaviset puhtaat maut, paikallisten tuottajien tarjonta ja ekologisuus ovat Vanajanlinnan ravintoloiden kulmakiviä.

Vanajanlinnan ravintolat

Metsänvartijan Tila

Janakkalassa sijaitsevan Metsänvartijan Tilan tyylikäs ja viihtyisä ravintolatila Rantatalo mahdollistaa tilaisuuden 50 hengelle. Rantatalossa on tilaa ruokailla ja viettää aikaa yhdessä vain omalla porukalla. Tilan keittiö tarjoaa kokouksille ja juhlille teemaan sopivat tarjoilut, jotka on valmistettu ammattitaidolla, hyvällä maulla ja aina ensiluokkaisista raaka-aineista. Rantatalo vuokrataan aina vain yhdelle käyttäjälle kerrallaan, jolloin se soveltuu hyvin yksityisyyttä vaativiin neuvotteluihin tai rauhallisiin illanviettoihin.
 
Metsänvartijan Tilan ravintolapalvelut

MUKKULAN KARTANO

Lahdessa Vesijärven rannalla sijaitsee Mukkulan Kartano, jossa järjestyy niin kokous kuin juhlatkin. Jokainen tilaisuus tehdään räätälöiden juuri asiakkaan näköiseksi, Mukkulan Kartanossa tilaisuus on todellinen elämys jo itsessään!  Somistetut, kauniit tilat ja ensiluokkainen palvelu inspiroi kokouksissa strategiat lentoon ja takaa onnistuneet juhlat!
 
Mukkulan Kartanon ravintola

Levi Spirit

Levi Spiritin Lounge Levin Taalovaarassa toimii Levi Spirit villas -alueen keskuksena. Isommille ryhmille ja perheille Lounge tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaikki ruokailut yhdessä viihtyisässä salissa. Loungen monipuolinen, moderni ja viihtyisä tila on ihanteellinen kaikenlaisiin pieniin ja intiimeihin perhe- tai yritystilaisuuksiin. Se voidaan helposti muuntaa sopivaksi erilaisiin tapahtumiin joita vain mielikuvitus rajoittaa. Alakerran lasitettu ulkotila soveltuu suurempiin tuote-esittelyihin ja tervetuliaisjuomien tarjoiluun. Tila muuntuu tarvittaessa vaikka baariksi, tai lisäruokailutilaksi kesäisin.
 
Levi Spirit Lounge

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux oy