OHJELMAPALVELUT

Ohjelmapalvelut Vanajanlinna Groupin kohteissa täydentävät kokonaisvaltaisen elämyksen. Kaikissa kohteissamme, Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa, Metsänvartijan Tilalla Janakkalassa, Mukkulan Kartanossa Lahdessa ja Levi Spiritissä Levillä, on tarjolla juuri kohteeseen sopivat, laadukkaat aktiviteetit ja ohjelmat sekä muut palvelut. Ja mikäli et löydä juuri teille sopivaa, asiantunteva myyntihenkilökuntamme auttaa löytämään juuri sen mitä etsitte!

VANAJANLINNA

Vanajanlinna ja sitä ympäröivä puutarha mahdollistavat erityyppiset ohjelmapalvelut ympäri vuoden. Autamme mielellämme etsimään juuri teille sopivan ohjelman. Laaja yhteistyöverkosto sekä omat ohjelmamme takaavat, että saatte tilaisuutenne luonteen mukaisen ja kokonaisuuden täydentävän ohjelman

Vanajanlinnan oheisohjelmat

METSÄNVARTIJAN TILA

Metsänvartijan Tilalla onnistuvat mainiosti erilaiset aktiviteetit – vain mielikuvitus on rajana, tilaa kyllä riittää! Oli toiveissanne sitten liikunnallinen aktiviteetti tai viihteellinen ohjelma tai jopa esiintyjä tilaisuuteenne, autamme mielellämme teitä löytämään juuri teille sopivan.

Metsänvartijan Tilan ohjelmapalvelut

MUKKULAN KARTANO

Mukkulan Kartanon upea, iso puistoalue sekä viereinen Vesijärvi mahdollistavat monenlaiset aktiviteetit. Rantasauna, kokoustalo Kavaljeeri sekä tietenkin kartanon salit tarjoavat näyttämön erilaisille aktiviteeteille, ohjelmille ja esiiintymisille – kerro meille mitä toivotte, me autamme teitä löytämään tilaisuutenne kruunaavan ohjelman.

Mukkulan Kartanon ohjelmapalvelut

LEVI SPIRIT 

Levitunturin tarjonta täyttää useimpien matkailijoiden toiveet, mutta Levi Spirit Service Center kokoaa ne yhteen tavalla, jonka muistat lopun elämäsi. Olemme ylpeitä voidessamme toteuttaa kaikista vaativimmatkin toiveet. Palvelemme ennen matkaa, matkan aikana ja muistamme toiveenne, kun palaatte uudestaan. Olemme tavoitettavissa vuorokauden ympäri, mitä ikinä vierailusi aikana tarvitsetkaan.

Levi Spiritin palvelut

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2024 Quux oy