Kokoustilat

Vanajanlinna Groupin kohteissa on erilaisia, monipuolisia tiloja erilaisiin tarpeisiin. Vietä linnakokous Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa, maalaiskokous luonnon rauhassa Metsänvartijan Tilalla Janakkalassa, kartanokokous Mukkulan Kartanossa Lahdessa, tai kokous Lapin taian lumoissa Levi Spirit -luksushuviloilla Levin Taalovaarassa. Kaikissa kohteissa kokoustilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla sekä langattomalla internet-yhteydellä.

Vanajanlinna

Etsitkö paikkaa kokoukselle, koulutukselle tai konferenssille? Vai onko teillä tiedossa tiimipäivät, henkilöstöpäivät tai kickoff? Oli tilaisuutesi millainen tahansa, Vanajanlinnasta löydät monipuoliset kokoustilat kaikkiin tapahtumiin. Kokoushotelli Vanajanlinna sijaitsee Hämeenlinnassa, vain tunti Helsingistä tai Tampereelta. Nykyaikaiset kokoustilat historiallisessa miljöössä – Kokous Vanajanlinnassa on elämys osallistujalle. Kaikki kokoustilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla, ja jokaisessa tilassa on langaton internetyhteys.
 
Vanajanlinnan kokoustilat

metsänvartijan tila

Metsänvartijan Tila Janakkalassa, noin 12 kilometrin päässä Vanajanlinnasta, on mitä mainioin kokouspaikka ja sopii valmennuksille, jossa ryhmän halutaan pysyvän yhtenäisenä ja toimivan omassa rauhassaan. Kokoustilat, jotka sijaitsevat kokoustalo Karhulassa ja Punaisessa Tuvassa, tarjoavat toimivat ja viihtyisät puitteet monenlaisiin kokoontumisiin. 
 
Metsänvartijan tilan kokoustilat

mukkulan kartano

Mukkulan Kartanossa vietetty kokous on todellinen signature kokous – elämys jo itsessään! Kartano sijaitsee Lahdessa kauniin Vesijärven rannalla. Oma rauha ripauksella designia, somistetut kauniit tilat ja ensiluokkainen palvelu inspiroi strategiat lentoon! Mukkulan Kartanon kokoustilat Kavaljeeri, Vihreä Kabinetti ja Sininen Kabinetti soveltuvat erilaisiin kokouksiin mitä mainioimmin.

Mukkulan kartanon kokoustilat

levi spirit

Levi Spiritin isot luksushuvilat Levin Taalovarassa tarjoavat rauhallisen paikan esimerkiksi johtoryhmien tai muiden pienempien ryhmien kokouksille. Alueen keskuksena toimivassa Levi Spirit Loungessa taas järjestät kokouksen vähän isommallekin ryhmälle. Tuo kokoukseesi ripaus arktista luksusta Levi Spiritissä!

 

Levi spiritin tilat

Vanajanlinnantie 476
13330 Harviala
Hämeenlinna
0300 870 577 (0,8€/min + pvm+mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

soita sähköposti

© 2023 Quux oy